Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Stiu ! E un filmulet despre zorii formarii ministerelor noastre i.e.n. !
  Ah, pardon ! Ale noastre se cheama acum Ministry of Silly Talks 🙁 ………

 2. @Omuldelamunte, cum de ti-ai adus aminte de acest clip, care se potriveste asa de bine cu comentariul taniei?

  John Cleese este un actor exceptional.

  Nu sunt sigura daca ati vazut in Romania serialul “Fawlty Towers” cu John Cleese.

  Nu este de talia lui Monty Python, dar scena in care John Cleese, care are o pensiune impreuna cu sotia, primeste vizitatori germani, este una dintre cele mai reusite.:)
  http://www.youtube.com/watch?v=yfl6Lu3xQW0

 3. @Omuldelamunte, iti dau mai jos comentariul Taniei. Se referea la schimbarea garzii la granita.
  Cred ca acel comentariu ti-a amintit de clip-ul cu John Cleese? M-a surprins placut faptul ca ti-ai adus asa de prompt aminte de el! Este si foarte nostim.:)

  tania says:
  May 29, 2010 at 00:27
  cred ca pe indieni nu-i intrece nimeni. poate doar turcii. ))

  multam, omule, pt corectura “mustatzilor

 4. @Odille- “…poate doar turcii”, dar Monty Python nu este turc! Peste celelalte calităţi ale mele am şi o memorie mamă-mamă!

 5. @Omuldelamunte, te-ai uitat la “pasul” din clip, sau esti pe baricade la Eurovision? Noi, aici, rupti complet de Europa! 🙂

 6. @Odille-Da, m-am uitat. Este umorul englezesc clasic. E haois! Urmăresc şi Eurovision, acum este Portugalia, dar nu prea sună…

 7. @Omuldelamunte, aseara ti-ai cam parasit postul si fara sa-ti anunti telespectatorii.:) Noi, cei de aici, am ramas fara nici un input despre Eurovizion. A fost, insa, foarte nostim sa urmaresc conversatia pe pagina Simonei, unde comentariile au fost foarte nostime pt mine, ca la un meci de soccer comentat de cineva care iubea o singura echipa.:) 🙂 Echipa favorita parea sa cistige in fiecare moment ca pina la urma sa cistige o echipa care nici nu juca! 🙂
  Tot nu am inteles cine a fost pe locul 2?
  🙂
  O Duminica frumoasa!

 8. @Omuldelamunte, am citit comentariul tau referitor la cintareata din Azerbaidjan care si-ar arata toata maiestria in al patrulea minut. Ai fost un dragut.:) Dar, as intreba eu, daca stia ca are voie sa cinte numai 3 minute, nu crezi ca ar fi trebuit, sau sa cinte melodia de la coada la cap, sau sa cinte alta melodie ? 🙂

 9. @Odille- Să ai aşa o voce la 17 ani. Melodia este foarte bună, orchestraţia superbă. Nu se poate trăi în viaţă cu începutul şi sfârşitul. Miezul este miezul problemei. Oricum nu câştiga, pentru că era programată Lena s-o facă.
  Armenia şi Azerbaidjan s-au clasat pe locuri onorabile, deşi cred că meritau mai mult decât România. Tu ai ascultat de mai multe ori Drip-Drop şi Apricot Stone? Să vezi că te cuceresc!
  Melodiile, nu eu!

 10. @Omul de la munte, sunt de acord ca Germania trebuia sa cistige, insa am ascultat din nou piesa Azerbaijanului, de fapt am facut efort sa ascult pina la capat. Daca tu erai anglo-saxon as fi raspuns, “No comment”, dar tie, cred ca pot sa-ti spun sincer, fara sa te superi, ca nu mi-a placut. Tinara cinta si pe nas, un pic precum dascalii.

  Sunt constienta de faptul ca tu in domeniul muzical esti un cunoscator, insa o melodie, o voce, un tablou trebuie sa fie traite, simtite de aproape orice trecator cu suflet.
  Melodia Armeniei este mai buna.

  Juriul ar fi trebuit sa nu acorde premiul I. Sa-i fi trimis acasa pe toti, sa-si faca lectiile mai bine.

 11. @Odille- Te rog să mă scuzi că ai făcut efort de a o asculta până la capăt, dar de abia de la min. 2:45 se văd calitaţile ei interpretative şi dacă ar cânta pe nas ar trebui să-l aibă ca Pinocchio, pentru că are un ambitus vocal de excepţie. Orchestraţia este minunată, backing vocals sunt tare pe fază. Se cunoaşte că a avut compozitori suedezi şi toată publicitatea de lansare pe seama celor mai buni producers suedezi.
  Apricot Stone este catchy şi artista, dar şi compozitorul pun tot sufletul la înregistrarea din studio. Imi plac pentru că la mijloc este un apricot.
  Lena, parcă i-a zis maică-sii că se duce la meditaţii şi a tulit-o la Eurovision… Acum e acasă, face bastonaşe.

 12. @Omul de la munte, vezi ca anglo-saxonii au dreptatea. De ce sa-ti stric eu bucuria? Raspunsul meu ar fi trebuit sa fie: We agree to disagree. 🙂

 13. @Odille- Mi-ai stricat bucuria cu anglo-saxoniada ta! Na, acum nu-mi mai place nici mie! Îmi place Norvegia, că are nasul mic şi nu cântă pe el.

 14. Blind Date

  Joe sets up his friend Mike on a blind date with a young lady-friend of his. But Mike is a little worried about going out with someone he’s never seen before. “What do I do if she’s really unattractive?” says Mike. “I’ll be stuck with her all night.”

  “Don’t worry,” Joe says, “just go up to her door and meet her first. If you like what you see, then everything goes as planned. If you don’t just shout ‘Aaaaaauuuggghhh!’ and fake an asthma attack.”

  So that night, Mike knocks at the girl’s door and when she comes out he is awe-struck at how attractive and sexy she is. He’s about to speak when the girl suddenly shouts:

  “Aaaaaauuuggghhh!”

 15. @Omul de la munte, multumesc pentru frumosul welcome !

  Am rasfoit paginile blogului tau si nu-mi iese din minte “The Ministry of Silly Walks”. Am incercat, astazi, in downtown un “silly walk”, cu un singur picior, pt ca sunt un pic timida. I had a lot of fun. 🙂
  Multumesc!

 16. @Sabrina- Poate apari la ştiri cu-n silly walk prin downtown. Fii mai îndrăzneaţă! Încearcă cu ambele picioare! Deodată, pentru credibilitate.