search
top


Filme romanesti

Un link cu unele filme romanesti:

http://cinemaromanesc.blogspot.com/search/label/Filme%202010

3 Responsesto “Filme romanesti”

  1. Odille says:

    ODLM, eu la filme din astea triste nu vreau sa ma uit. Cind am aterizat la Toronto, venind dintr-o tara a filmelor patriotice, nu stiam sa ma feresc de programele de la TV, asa ca am deschis televizorul si am vazut un cap de om rostogolindu-se pe scara, de sus, pina jos. Nu am uitat acea imagine nici pina acum. Oribil!

    Insa am si alte imagini care sa contracareze figura cu “capul”. Ne pregateam sa primim musafiri si am prins citeva scene dintr-un fim francez pt copii. Mare sarbatoare si toate animalele, pasarile, se pregateau pt un mare tirg. Iepurasii veneau in oras cu trenul si aveau linga ei, pe canapea, cosuri pline cu morcovi si varza, gainele stateau la coada la coafeur, citeva giste erau deja la casca, coafeuza fiind Doamna Vulpe. Ne-au sosit musafirii si ca urmare nu stiu numele filmului. Sper din toata inima ca s-a terminat cu bine si ca vulpea nu si-a mincat clientele. 🙂

    Cred ca avem asa mare nevoie de lucruri frumoase, gingase si de umor fara vulgaritate.

  2. @Odille- Nu toate filmele romanesti sunt patriotice! Sunt unele chiar bune.

  3. Odille says:

    ODLM, m-am referit la filmele din timpul lui Ceausescu.
    Stiu ca acum sunt filme romanesti foarte bune, dar sunt numai drame.
    Sunt convinsa ca mai sunt si oameni fericiti, tineri indragostiti, iubiri inocente, prietenii de o viata. Se pot face si filme cu subiecte care sa te convinga ca viata este frumoasa si merita traita.

Leave a Reply

CommentLuv badge

top
%d bloggers like this: