search
top


Andra

2 Responsesto “Andra”

  1. semndefoc says:

    Mi-e dor de asa o iarnă, ca în imaginile din videoclip.Doar în memoria copilăriei mele mai văd iarna asa, grea de zapada, magică și plina de bucurie.
    Andra canta frumos. Sunt fan. Doar ca ar trebui sa cante mai…in acord cu ea. Mai ales ca are voce, talent, forta și farmec.

  2. @Semndefoc- în ziua de azi, aşa o iarnă înseamnă înţepenirea trenului pe câmpul lui Nimeni pe Lume, sau a maşinii în nămeţi şi petrecerea sărbătorilor cu drumeţii ocazionali. Dacă bătrânii de la ţară se duc la copii la oraş, nu mor de foame în tren pentru că au tobă, caltaboşi, ceva cârnăciori, nişte ţuică şi zaibăr, dar ce te faci cu noi ăştia de la oraş care ne ducem spre aceste bunătăţi şi nu avem la desagă decât fular şi mănuşi pentru tata şi papuci şi-un capot pentru mama?
    Categoric nu aş vrea să mai trăiesc astfel de ierni! Excepţie: dacă zăpada mă prinde la ai mei, casa plină cu de toate, să-i simt aproape de sărbători şi când să plec, să dea o căldură de să curgă zăpada ca un robinet spart.
    Andra are o voce splendidă. Cuvintele din acest clip sunt mângâietoare. Ce înseamnă să cânte mai în acord cu ea? A încercat mai toate genurile, inclusiv populară şi vocea-i merge unsă, dar ea nu-i genul zbănţuit, nu are talent la dans, se mişcă ca o surcică în gura câinelui. Talent la dans are Anda Adam şi are şi perseverenţa Madonei. Sărbători fericite!

Leave a Reply

CommentLuv badge
top
%d bloggers like this: