search
top


Marean la Washington

Vedre de la Marean

10 Responsesto “Marean la Washington”

 1. Oachi says:

  Haideti va rog sa nu folosim rautacisme ! Toate intalnirile au fost foarte excelente, ce naiba 🙂 ! Uitati dovada , daca nu credeti :
  http://stirileprotv.ro/video/vanghelie-s-a-intors-din-tara-lui-goagal-a-fost/60469296
  I love you 🙂 🙂 🙂 !
  Oachi´s last blog post ..ANOTHER KEY IN MY LIFE

 2. lotusul says:

  Mi-au placut mereu cartile postale, cu litere de cerneala asternute inspre mine. Dar asa ceva chiar e prea mult. N-as sti daca sa ma tavalesc pe jos de ras, ori sa-mi prind pletele rosii in maini, ingrozita de ce mi-a fost dat sa citesc 🙂

  Un ipotetic raspuns ar suna cam asa:
  “Iubitelul meu,
  ce bine ca nea-i scris, ne iera dor de tine. Puradei, si al mare si al mic, te-or cautat in goagal si inima ni s-o zvacait asa, cand team vazut in pozicile celea.
  Sa iei si la copi giaca, sa te uiti sa fie de firma, nu cumva sa vi acas’ cu feikuri ca sti ca no sa le poarte.
  Mie sami aduci parfium din ala scump, parca comoara lui trezor ii zice si niste ruj cu sclipici, asa sasi bage ghiara in gat de invide, alea du pu strada.
  Sa faci bine sa nuti schimbi accentul, poa ma trezesc cu tine ca-mi zici ailoviu muiere, sa vezi tu ca nu mai vezi ce-ti doresti sa vezi mai mult, o pun la ascunzatoare si te lingi pe bot asa.
  Musafiri poci sa aduci da vezi sa nu fie din aia ciorditori. Si vezi sa vina cu sosete de schimb sa nu ne imputeasca in cort.
  Lumea de prin vecini, ne tot intraba cand vine anmericanu acasa si leam zis ca mai otara, mai otara, da sa nu se astepte la cadouri ca tu nu esti casa de binefacere.
  Te tucam, si io si puradeii cei doi, si ala micu din burta.
  Da, asta e surpriza. Rade-te Mareane, o sa mai avem un cochil.
  Cu drag, nevastata ”

  🙂
  lotusul´s last blog post ..Prima leapsa

 3. Odille says:

  Dragii mei,

  Bine v-am gasit!

  Cristina C, toata ziulica am fost in vijiiala prin oras pt rezolavare de probleme. Frig si iar frig, dar lumea mi se pare mai frumoasa. La sfirsitul zilei am cumparat un Tort Dobos. 🙂
  Pot sa ma laud ca obisnuiam sa fac un Tort Dobos delicios, dar cu atita campanie contra zaharului incerc sa nu mai prepar atitea prajituri.

  Dragilor, va trimit un cintecel pt copii inchinat Soarelui. Sper sa se indure de voi si de noi si miine sa apara in toata caldura lui. 🙂

  Oh Mr Sun Sun Mr Golden Sun

  http://www.youtube.com/watch?v=EpBVTL27Sns

 4. Odille says:

  Oachi, am sperat ca articolul din “Evenimentul Zilei” referitor la vizita lui Vanghelie la Casa Alba, a fost o gluma. Acum am dovada ca a fost adevarat. Nu m-ar mira sa-l vedem in curind si in caleasca cu regina, dupa cum isi alege Romania reprezentantii. 🙂

 5. CristinaC says:

  Apai mai omule si voi feteler dipeste ocean. Mam ganditu sa va scriu si eu o carte cu cascada niagara sau neagra, ca nu mai stiu cum se scrie pe fata, si sa va uitati si voi adicatelea cum arata asa o mare de apa cazatoare ingheta tun si facuta numa’ tzurzturi si inca dei mai mari. Pe aicilea pe unde umblu eu e cam frig da nu-i bai ca umbla o masina deale mai mari pe strdele toate si ne impare paturi ( va aduc si voua) si apoi vine alta masina si ne da supa si cafele si nici nu tre sa le platim. Ma gandesc sa veniti si voi cu totii si cat mai repede… va scriu mai inco ce sa aducti si cum sa-i pacaliti..
  PA va pup

 6. @Odille- Tortul Doboş din oraş are mai puţin zahăr decât al tău?

 7. CristinaC says:

  Mi-am revenit. V-am speriat cumva?
  Noapte buna.

 8. Odille says:

  @ODLM, ceea ce nu stiu, nu este pacat! 🙂
  Eu stiu cit zahar are o prajitura facuta de mine, dar daca o cumpar, pot sa gindesc ca nu ar avea niciun pic de zahar. 🙂

 9. @Odille- eu ştiu cât zahăr pun cofetarii în Doboş. Îl fac dulce-dulce ca să mai cumperi şi altă dată. Devii zahărodependentă şi dulce-dulce.

 10. Odille says:

  @ODLM, te rog frumos sa nu-mi spui cit zahar pun, ca sa ma duc si alta data! 🙂

Leave a Reply

CommentLuv badge
top
%d bloggers like this: