search
top


Tristul tirist

Să vii repede!

Nu totdeauna dau în mintea copiilor, dar când mi se face a merge în parcul de distracţii, mă găseşti în maşinuţe. Pentru aperitiv, să începem cu o maşinuţă electrică care are o sârmă ca troleul 88 şi o plasă de sârmă cu ochiuri ca la aia de saci de cartofi din care arunci jumate. Plasa găzduieşte nulul, iar sârma, faza. Cei care s-au mai dat în astfel de maşinuţe şi au simţit invers, să-mi spună ca să corectez, întrucât n-aş vrea să vă curentaţi şi să mă evocaţi de pe când eram eu cât un bob de fasole.

O fetiţă cu fustiţă alege întotdeauna traseul cel mai lung, pe lângă mantinelă, merge într-un singur sens şi se concentraeză să nu cumva să fi crescut, cât timp era pe drum, vreun pom cu scoarţa groasă. Băieţii, în schimb, au o mişcare browniană, se ciocnesc între ei, scopul primordial însă, este să se ciocnească de maşinuţa fetiţei. Toţi o aleargă şi până s-o lovească, se buşesc violent, iar impactul îi saltă de pe scaun. Privită în slow-motion, scena arată ca o tendinţă de semi-ridicare de pe banca de şcoală a unui elev care dă să spună un “bună ziua” cu somnul în gât şi plictisit de politeţuri de-un superfluu evident.

În cele din urmă fetiţa este lovită rând pe rând de toţi băieţeii care râd tâmp, dar numai unul, care-i mai timid şi doar a acroşat-o uşor din lateral, primeşte un zâmbet ademenitor care-l transformă pe dată în însoţitor de traseu printr-o justă interpunere între mitocani şi fetiţă. Astfel apărată, în dreapta de mantinelă şi în stânga de băieţel (fetele întotdeauna merg în sens invers acelor de ceasornic pentru o uşoară întinerire), ea îşi continuă traseul, toată un zâmbet, până amândorura le cade curentul, dar mai ales lui. Mama fetiţei, într-o mişcare de du-te-vino, ridică mâinile pe sus riscând să atingă plasa cu sarcini deocamdată electrice. Când este convinsă că este apărată de un băiat cu situaţie bună, deşteptăţel, cu ochelari, atunci devine mai retarsă, ca un capac românesc de canalizare din marile oraşe. Toate.

Facerea lumii s-a inspirat din acest joc şi, din când în când, ca o suprasolicitare a destinului, mai introduce pe traseu una sau mai multe fetiţe. N-am auzit parcă mai mult de 6, dar dacă da, atunci Dumnezeu are o groază de destine de clădit.

Când fetele trec pe maşini adevărate şoseaua n-ar mai fi şosea destul dacă nu le simte prezenţa, pomii ar fi scorţoşi etalându-şi numai dosul frunzelor, iarba şi mândria de a fi român ar fi călcate în picioare de către spălătorii de parbrize, baluştrii de la balcoanele clădirilor s-ar arunca sinucigaş în gol , pietonii nu ar mai traversa vreodată pe la trecerea lor pentru că nu are cine a le  mai acorda prioritate, casele s-ar scoroji de plictis, bolizii băieţilor ar depăşi viteza de reacţie a sărmanelor vrăbiuţe, jgheaburile şi burlanele şi-ar sufla nasul de frunze şi ar plânge cu ploaia de săptămâna trecută. Popasul lor la semafor, când scot centura şi se întorc rapid, exact ca o mamă, spre bebe-ul din spate ca să-i aşeze căciuliţa, este un videoclip pe care l-aş rula ani întregi, fără sonor, altfel, claxoanele neînduplecaţilor din spate mi-ar perfora timpanul.

Eram pe un drum cu prioritate. Din stânga venea în viteză un Opeluţ Corsa mov, de damă, care vorbea la telefon, era pe un nouraş alb ce nu-i permitea să vadă că are în intersecţie un echilateral cu unul din unghiuri în jos. Era atât de nervoasă de parcă dădea divorţ la telefon. După câte am văzut, făcea şi partajul bunurilor pentru că gesticula cu ambele mâini. I-am intuit necazul care se prelungea dincolo de intersecţie şi aşteptam cuminte să treacă ea prima, na! Din spate, cu un taior gri, părul ca peluza, un ruj care lăsase urme pe o ţigară albă, subţire, abia începută, vorbea fără subtitrare o doamnă de afaceri într-un Mercedes de firmă neagră (deşi “negru” parcă s-ar potrivi mai bine). Primul pas a fost să-mi aprindă farurile cu Xenon, capul pe geam cu nişte vorbe de ocară direct în româneşte şi un claxon de tirist trist şi adormit pe volan. Fredonam nonşalant “Feelings” găsit pe un post de radio romantic. Cert este că Mercedesul nu găsise liniştitoarea melodie, a sucit scurt stânga de volan şi a ţâşnit pe lângă mine. S-au pupat cu zgomot de parcă nu se văzuseră de 20 de ani.

Morala: când o femeie vorbeşte la telefon, iar alta este surescitată în trafic, nu le întrerupe! Lasă-le să-şi termine treaba!

 

60 Responsesto “Tristul tirist”

  1. Oachi says:

    Nice …
    Imi place si paleta de culori din final, se vede ochiul format … Opelutul mov pe norisorul alb ( ce daca vorbea la telefon 🙂 ) …gri cu verde, cu ruj cu alb cu negru ….sau neagra ? Am tresarit, parca am vazut-o pe Cruella De Vil in Mercedes 🙂 , chiar daca avea parul ca peluza …

    Si totusi, cum a fost finalul “meciului”? Sau ai trecut fredonand mai departe la fel de romantic ca intotdeauna ?
    Oachi´s last blog post ..BOGDAN OTA

  2. @Oachi- în paleta de culori erai şi tu cu viaţa ta în roz. Nu am putut să mă opresc. Cruella era încă buimacă şi dacă se trezea astăzi tastam câte 4 digits odată. Aşa se tastează cu mâinile în ghips şi capul în nori.

  3. Link sugerat de Carmen:

    Acesta este primul film pe 35 mm realizat in 1906, in San Francisco, cu ajutorul unei camere montata pe un suport in fata “tramvaiului”.
    Se pare ca pentru multi ani filmul a fost considerat a fi fost pierdut.
    Impresioneaza “traficul” de atunci, unde erau de-a valma: tramvaie, masini, carute, trasuri, cai si calareti, pietoni, biciclisti.
    Fiecare trecea pe unde vrea, cum vrea, cind vrea etc.
    Sunt interesante de urmarit tinutele/vestimentatiile doamnelor si domnilor din imagini, tinutele politistilor sau ale vinzatorilor de ziare etc.
    Se precizeaza ca filmarile au fost facute doar cu 4 zile inainte de Marele Cutremur de Pamint din California, care a avut loc pe 18 aprilie 1906, iar pelicula a apucat sa fie trimisa la New York, pentru procesare. Asa, filmul a scapat si poate fi considerat un adevarat document istoric.
    Great historical film
    http://www.youtube.com/watch_popup?v=NINOxRxze9k

  4. Odille says:

    Imi face placere sa aflu ca “De cind fetele trec pe maşini adevarate” , “toata lumea ride, cinta si danseaza” , sau pluteste pe norisori mov. Pina acum am plutit numai pe norisori bleu ciel si roz, dar voi adauga si mov. 🙂

    Splendide si inspirate imagini: “casele s-ar scoroji de plictis, bolizii băieţilor ar depăşi viteza de reacţie a sărmanelor vrăbiuţe, jgheaburile şi burlanele şi-ar sufla nasul de frunze şi ar plânge cu ploaia de săptămâna trecută”, “pomii ar fi scorţoşi etalându-şi numai dosul frunzelor”.

    @ODLM, mersul in sens invers acelor de ceasornic vine de la o gena sugubeata care vrea sa pacaleasca timpul. 🙂

    Placuta lectura!

  5. CristinaC says:

    Buna dimineata.
    Am rugat verbal sa vi se dea de veste in scris ca sunt OK.
    Chair mi-a palcut anesteziata..
    Pe mai tarziu!

  6. @Odille- cred că timpul se lasă mai uşor păcălit de către fetele frumoase.

  7. Încercaţi ceva extraordinar de la Gmail:

    http://www.google.com/mail/help/motion.html#utm_source=en-et-na-us&utm_medium=new-features-link&utm_campaign=en
    Vedeţi clipul şi apoi click pe “Try Gmail motion”

  8. Marina says:

    Cristina C ma bucur mult ca esti bine ! Insanatosire si recuperare grabnica iti doresc !
    Odille , ma bucur sa te vad, ODLM ma bucur ca sunt aici chiar daca atat de tarziu , chiar daca atat de putin…

  9. @Marina- chiar îţi simţeam lipsa.
    Cristina este o luptătoare şi va reveni printre noi.

  10. @Odille- norişorii mov se adună spre patrie. Asta vrei?

  11. Odille says:

    Marina, si eu ma bucur cind esti cu noi, iti simtim lipsa.

    🙂 @ODLM, am citit comentariul despre Gmail si deja imi faceam griji pt ca unele miscari nu prea se potriveau cu comportamentului pe care-l astepti de la o doamna. Chiar am incercat sa le memorez. Nu voi spune mai mult, voi lasa pe fiecare vizitator sa-si faca o impresie proprie. 🙂

  12. Odille says:

    Cristina C, iti trimit cite zimbete vrei si un cosulet cu ginduri bune. 🙂 🙂 🙂

  13. Odille says:

    @ODLM, am terminat de vazut sezonul IV, “Mad Men”. Am stat aseara tirziu si astazi ne-am trezit pe la 4.30 dimineata ca sa le terminam. Nebunei rau de tot! 🙂

    Insa ce crezi ca am aflat? Sezonul V, care ar fi trebuit sa inceapa in Aprilie, se pare ca s-a aminat pt un an de zile, pt ca nu se inteleg la salarii.

  14. Odille says:

    Cred ca stapinii pisicutei au ascuns un soricel in pian. 🙂

  15. Odille says:

    Va doresc Noapte Buna si un weekend frumos!

    Si pt cine doreste, plimbari placute pe norisori movi, sau norisori care se asorteaza cu primavara de la voi.

  16. CristinaC says:

    Dragilor va multumesc pentru ganduri si urari!
    Mi-am revenit din ameteala dar ma cam doare si Tylenol 3 ma tine 3.5 ore numai…
    Oricum sunt pe baricade… am primit un laptop ca sa va pot citi!
    VA urez un weekend minunat!

  17. lotusull says:

    Cristina, iti las si eu gand bun si zambet 🙂
    ..
    Zi frumoasa tuturor.
    🙂
    lotusull´s last blog post ..Tu auzi ce-ți spun Trăiește !

  18. wind says:

    OLDM in alta postare vedeta era un forduletz cu floricele, sau ma rog, persoana din masinuta, in postarea aceasta, foarte…cromatica si pretioasa, vedeta e un opelutz cu norisor…ma gandesc ca (si sa vorbim in diminutive, roz, daca se poate, sau mov) ca fiecarei fete i se asorteaza o anume masinutza, dupa caracter, temperament….dar fetele frumoase se asorteaza in orice, daca au ruj, toace, bucle si’s putin nervoase :)….petreci mult in trafic ??? 🙂

    am avantrajul orasului mic, in 5-10-15 min maaaaxim er\sti cam in orice parte a orasului

    am un forduletz Ka, mic, vechi…dar mi-am luat niste manusi de piele, speciale de condus, sport, fara degete, foarte utile ; nu-mi aluneca volanul din mana vara, iar iarna nu-mi ingheta mainile pe volan, ca….n-am aer conditionat ….ideea e ca…acele manusi atrag priviri la semafor ha-ha-ha … :)) adica ce, un forduletz nu poate fi condus cu manusi de profesionist ?? ha-ha-ha

  19. Odille says:

    Buna Dimineata Dragilor si weekend minunat!

    Cristina C, ma bucur ca te vad aici, pe crenguta. Cred ca ai dureri, si-mi pare rau, dar sper ca foarte curind vor trece.
    Iti trimit multe, multe, ginduri bune

    Wind, dulcel comentariul tau si te si vad cu manusi de profesionist la volan.
    Sa stii ca eu admir masinile mai mici pt ca pot fi parcate usor.

    Dar cum iti faci ochii cu creion dermatograf, si cum te rujezi cu manusi, la Stop? Eu abia astept cite un Rosu ca sa caut in poseta, sa-mi potrivesc oglinda, sa ma uit pe telefon. Cu manusi ar fi mai greu, doar daca as face exercitii acasa. 🙂 🙂

  20. Odille says:

    As vrea sa completez ca atunci cind prind Unda Verde, sunt chiar bosumflatica. 🙂

  21. CristinaC says:

    Lotusule iti multumesc!
    Wind si mie imi plac masinutele mici. N-am. Ma gandeam ca mi-ar place un Smart Car dar baietii mei spun ca aceea nu e masina. Fordul Ka, l-am adimrat in Anglia in 96/97 cand abia aparuse.

  22. @CristinaC- eşti pe felie pe laptop. Ţopăi de bucurie. Meriţi un Ford Ka model 2020 care merge singur, în timp ce tu navighezi pe net.

  23. @Odille- cum nu se mai toarnă sezonul V? Te pomeni că le-au tăiat 25% din salarii. Sindicatele ce au de zis în această privinţă? Jos producătorii zgârciţi, sus câteva actriţe de acolo!

  24. @Odille- astfel de pisicuţe au genă de artiste, sunt elevate, nu aleargă ele după şoricei ca orice motan pe casă. Pe ele le desăvârşeşte numai arta nu o cursă banală pe sub mobilă.

  25. @Lotus- lasă-mi şi mie un gând bun, că şi eu ţi-am lăsat! Daca-ai zâmbit azi, să ştii că-i de la mine.

  26. @Wind- în altă postare era vorba despre un Fieţel. Despre Forduleţul tău am să scriu când te-oi vedea prin Crâng. Eu aş vedea fetele frumoase pe bicicletă, în colanţi şi le-aş vedea mai bine.. Aşa, în maşinuţe, vâââşti, vezi partea superioară şi degeaba-i iei numărul, nu-ţi spune nimeni cine-i aia.
    Petrec mult în trafic şi aş merge mult şi cu bicicleta, dar la noi încă nu s-au inventat locurile de parcare pentru ele şi chiar dacă ar fi cred că s-ar fura un răzor întreg de biciclete cu tot cu suporţii rastel.
    Mănuşile fără degete sunt de mângâiat, măi! D’aia atrag privirile. Rămân cruciţi la frumuseţea ta, măi!

  27. Odille says:

    @ODLM, in sfirsit, 🙂 dupa ce se anuntase ca nu se semnase contractul intre creatorul show-ului “Mad Men” si producator, astazi pe ecranul Yahoo a aparut stirea ca s-a semnat. Insa.. sezonul V va incepe anul viitor.

  28. Odille says:

    @ODLM, m-am gindit la pisicuta melomana. Daca ai instala in curte o orga micuta, poate pisicutele de prin vecini i-ar cinta si lui Ricci niste melodii frumoase si nu ar mai sta mititelul de el numai cu ochii pe geam dupa tine. 🙂

  29. Oachi says:

    Cristina, iti doresc recuperare usoara si rapida !

    Odille, sa aveti un bussines trip reusit !

    Tuturor le doresc ore minunate si vesele din cand in cand 🙂 !

    http://www.youtube.com/watch?v=_JmA2ClUvUY&feature=related
    Oachi´s last blog post ..BOGDAN OTA

  30. @Odille- dacă le-aş instala o orgă în curte şi le-aş lega de clape, păi numai să-l vadă pe Ricci că se îndreaptă către ele şi ar rupe-o la fugă cu tot cu orgă şi clape şi note şi scaun.

  31. @Oachi- am mers mai departe şi i-am văzut pe gemeni cu subtitrarea conversaţiei lor. Sunt de demenţă…

  32. nina dumitru says:

    Ai dreptate Odlm, sunt dementiali pustii. Oachi, mersi pentru portia asta de ris.
    Cristina, sa ai parte de o convalescenta cit mai placuta si folositoare sufletului tau.
    ODLM, Odille, fetelor , sa avei o zi cu soare si cu seninatate.
    Noi mergem in padure sa culegem niste raze. Soarele e generos astazi.
    Va pup.
    nina dumitru´s last blog post ..Prima dragoste

  33. Nina, unde-i generos soarele?

  34. Odille says:

    @ODLM, in sfirsit, m-am conectat! 🙂

    @ODLM, te rog frumos sa nu ma lasi mult timp la moderare pt ca imi este cam uritel. 🙂
    Am auzit despre un personaj pe dailycotcodac, care este tinut permanent in moderare:)

    Voi aparea cu diferiti IPs pe perioada calatoriei de business.

  35. Odille says:

    @ODLM, cunoastem gemene care purtau conversatii asemanatoare cu cel din clip.
    Erau atit dragalase incit am fi dorit sa le tinem numai in brate si sa le luam la noi acasa.
    Clipul este minunat.
    🙂

  36. Odille says:

    @Oachi, multumesc mult.

    Va doresc tuturor o saptamina frumoasa.

  37. CristinaC says:

    Odille sper ca ai avut o calatoire usoara si ai gasit si primavara pe acolo.
    M-am bucurat sa te vad prezenta pe aici.
    La noi a fost lapovita acum pe seara…
    Success la adaptarea la noul fus orar!

  38. Odille says:

    Cristina C,

    Unii pomi au boboci albi, care inca nu indraznesc sa-si etaleze intreaga frumusete, doar Forythia inflorita este un semn ca iarna a trecut.
    Inca nu se simte in aer explozia primaverii.
    Aseara, mi s-a parut Bulevardul Magheru, (intre Universitate si Piata Romana) destul de trist.
    Magazinul “Eva” este “De Inchiriat”, si m-a cuprins melancolia. Hotel Lido este inchis si baricadat, s-au construit citeva magazinase provizorii, care nu au nimic in comun cu centrul unui oras.Imi pare rau sa spun dar fata de anii trecuti, nu mi se pare o imbunatatire, dimpotriva.
    Primul lucru a fost sa rezerv prajituri.

    Multumesc mult Cristina C si zile fara nicio durere. 🙂

    @ODLM, dragilor, o zi frumoasa.

  39. @Odille- bine ai venit! Deja ne critici că n-avem toţi bobocii la locul lor. Mai poposeşte ceva vreme la noi şi ai să vezi mirosul florilor şi ai să simţi cât sunt de albe.
    Până pleci se închiriază şi “Eva” şi o să bage nişte Victoria Secret de-o să rămân căscat.
    Plec puţin cu bicicleta şi n-aibi grijă că revin!

  40. @CristinaC- la câtă personalitate are Odille, cred că ne schimbă ea fusul orar. La toţi!

  41. CristinaC says:

    Eu Bucurestiul il cunosc foarte putin in comparatie cu voi dar amintirile mele bucurestene sunt foarte frumoase.
    Cismigiul primavara e o nebunie… sau era.
    Odille vezi ca si in Ro prajiturile se factot cu zahar…

  42. oachi says:

    Odille, bine-ai venit !
    Nu cred ca anul asta primavara va mai exploda, mai degraba va veni pash-pash, sa nu ne sperie din amortirea care ne-a cuprins pe toti, se pare …
    Dupa atmosfera cenusie descrisa de tine, parca am fi in timp de razboi ( cu un Lido baricadat ) si poate nu esti prea departe de miezul problemelor …
    Imi pare rau ca ti s-a parut totul cam trist, dar sper ca macar prajiturile sa fie asa cum le stiai , vesele si devreme acasa 🙂 !
    oachi´s last blog post ..OCHIUL INTERIOR

  43. Blanca says:

    Hei, Odille esti acasa? Bine ai venit.
    La mine in oras , mugurii deja au pocnit , unii au frunzulite timide . altii , mai indrazneti ,se lauda cu flori 🙂

  44. CristinaC says:

    Odille… la Toronto erai matinala…

    Am fost la nena doctorul(chinez) care m-a decupat joi… Mi-a scos bandajele 9 grenunchiul meu e galben cu mov combinatie frumoasa numai la irisi) si mi-a explicat cum a facut curatenie in articulatie si ca… imi trebuie alt genunchi… dar intre timp trebuie sa fac fizioterapie in fiecare zi timp de 4 saptamani si pe urma imi face o injectie(pe care o cumpar eu si costa in jur de 500$)care sa imi “unga” articulatia. O fi ulei de motor pentru genunchi…cu stropi de aur ca sa stralucesc?

    Acesta fiind buletinul de stiri bune/rele va urez spor la ce mai faceti si mai ales la scris pe blog….

  45. lotusull says:

    Cristina C,cred ca genunchiul tau nu va rezista umorului cu care ai descris situatia si se va hotatari sa se faca bine. ‘Mai ales ca noi, iti trimitem ganduri bune de insanatosire.
    lotusull´s last blog post ..O femeie simplă

  46. CristinaC says:

    lotusull iti multumesc mult. Ma gandesc si eu ca pana se hotareste nenea Mah sa imi schimbe genuchiul (daca l-ai fi auzit cum mi-a spus… iti trebuie alt genunchi.. suna ca si cum as fi spus eu imi trebuie alta rochita) o sa se mai inventeze articulatii noi frumoase flexibile care pe langa functii loco-motorii for face si gennchii mai frumosi decat mi i-a dat mama la nastere.
    Ma gandeam ca nu e foarte interesant dar sa stiti ca am vrut sa va povestesc cu lux de amanunte cum a decurs ziua operatiei la spitalul foarte universitar din Hamilton..

  47. nina dumitru says:

    Cristina , multa sanatate , se pare ca nimic nu e insurmontabil , deci si genunchiul tau va fi ca nou intr-o zi , eu asa cred.
    Odiile , bine ai venit !
    Dragilor, O seara senina sa aveti ,va pup.
    nina dumitru´s last blog post ..Elegia ultimei iubiri

  48. Odille says:

    Dragele mele Cristina C, Oachi, Blanca, Nina, Lotusull si Draga ODLM, va multumesc mult pt bun venit.

    Sunt fericita ca respir aer de “acasa”. Parca totul este al meu. Sunt ca un fluturas voios. M-am si imbracat in fondanta (Hot Pink) pt a fi in pas cu sufletul.
    Am vorbit deja cu cel putin 15 colegi, prieteni. M-am intilnit cu prieteni buni si desi au trecut citiva ani de cind nu ne-am vazut, conversatia a inceput acolo unde o incheiasem. Ce balsam pt suflet este prietenia!
    Acum zbor impreuna cu norisorii mov, nu pe ei. 🙂
    Am mincat si o bucatica de covrig, pe strada, ca doamnele! 🙂

    Dupa cum vedeti am spus numai lucruri pozitive pina acum. 🙂
    Dar la Magazinul Eva, intr-un colt s-a deschis un magazin de amanet. Mi s-a parut un sacrilegiu.

    Cristinuta, M-am jurat ca voi lua o pauza cu zaharul, dar nu am rezistat. Am dat iama prin prajituri. Insa toate sunt cu margarina, untul a disparut si din prajiturile din Romania la fel ca si in Canada. 🙂

    @ODLM, lucrez la proiectul de schimbari care ar trebui impementate cit mai curind posibil. Ai ghicit bine! 🙂

  49. Odille says:

    Cristina C, bine ca ai terminat cu operatia. Dar cita insensibilitate pe acel medic!
    Ce scump este “Uleiul pt genunchi”! 🙂
    Ginduri bune, sa fii santoasa si noi sa ne bucuram de umorul tau.

  50. @Odille- în sfârşit, ai început să ne vezi şi cu alţi ochi. Nu prea ai fost discretă. Ai fost filmată cu covrigul pe stradă şi acum eşti pe YouTube.

  51. @CristinaC- vezi că sunt genunchi de stânga şi de dreapta. Să nu-i încurce chinezul!

  52. CristinaC says:

    Omule inainte de operatie a venit si mi-a facut o cruce mare cu o carioca rosie pe genunchi… stia el de ce banuiesc… si residentul asistenta si anestezitul m-au intrebat de doua ori fiecare la interval de 5 minute daca e dreptul sau stangul…cred imi testau memoria.

  53. wind says:

    Cristina C, sanatate si rabdare, da…chiar, scump “uleiul de genunchi”…am citit pe diagonala…

    am lipsit de p’aici, am vizitat un spital cu fi-miu ca a facut o enterocolita, care, era sa se transforme in cosmar din cauza unor medici nepasatori(la buzau) si a unui sistem sanitar idiot, dar asta stim cu totii, sau ma rog, mai putin fetele canadezele, odille, crisC

    OLDM, sa nu uit, mersul pe bicicleta e foarte amuzant, mai ales daca pui pe ochi o sapca, sa nu se mai stie cam ce varsta ai….atata ca, eu, am o bicicleta ….precum masinuta forduletz, preistorica….ideea e ca se tine “tare”; deocamdata, fi-miu, de 8 ani, inca ma mai ia cu el la plimbari cu bicicleta si role si patine, sau ma rog, eu ii fac acest program, nu stiu….ce voi face peste cativa ani, probabil atunci, sigur, voi sari cu parapanta ha-ha-ha…

    sunt obosita, dar fericita ca am invins o enterocolita virala si am ajuns intr-un spital-miracol…unde? ghiciti??? Matei Bals, Bucuresti; deci se poate si in romanica…

    noapte buna tuturor

  54. Nami says:

    Mi-a placut randul acela cu acele ceasornicului si femeile. 🙂
    Si mie imi place sa ma dau in masinute. Anul trecut m-am suit cu colega de munca, prin “Oraselul Copiilor”, la o tura, dar nu am avut baieti prea multi sa ne “buseasca” si nici mame pe margine care sa ne priveasca cu bagare de seama. Asta e, am crescut. De aceea citesc acum Medeleniul :))
    Nami´s last blog post ..Fericirea are forma de U

  55. Luminita says:

    ha ha haa
    duceai lipsa de trafic pe blog ?

  56. @Luminiţa- te ştiu? Şi de unde?

  57. ora exacta says:

    Am aflat aceasta pagina, dupa ce am cautat despre Tristul tirist | Ana are apples pe Google.
    Se pare ca informatia dvs e foarte valoroasa, mai
    ales ca am mai gasit aici si despre ora, ora exacta, lucruri interesante si
    folositoare. Mult succes in continuare!
    ora exacta´s last blog post ..ora exacta

Leave a Reply

CommentLuv badge

top
%d bloggers like this: