search
top


Mi-au pus barca pe valuri

10 Responsesto “Mi-au pus barca pe valuri”

 1. Odille says:

  La precizia cu care lucreaza acest macaragiu, bine ca nu este chirurg! 🙂

 2. CristinaC says:

  Poate n-au calculat cum trebuie faptul ca macaraua e mai usoara decat barca…
  Odille si chirurgii sunt de fapt niste meseriasi ca toti altii. Din pacate ei se cred zei!

 3. Odille says:

  Cristina C, acum imi dau seama ca sunt destui chirurgi si dentisti precum acest macaragiu.
  Ai dreptate, in Canada, in mod special, medicii se cred Dumnezei. Sunt asa de contrariati cind discuti cu ei tratamentul, ca si cum ai comite o blasfemie.
  Eu am citit un raport scris de un specialist, medicului nostru de familie.
  S-a plins ca eu nu cooperez si ca sotul meu a ridicat tonul.
  In realitatea sotul meu a ridicat tonul si i-a spus: “You are not listening to what Odille is telling you!”.
  Si nu am cooperat pt ca era incompetent.

 4. @Odille- cred că-i spuneai medicului despre nişte rochiţe abia probate. La cât de miezoasă eşti, cred că medicul nici nu asculta sfaturile tale. Erau nişte orgolii de apărat…

 5. CristinaC says:

  Dragilor, am venit de la chirurgul-ortoped unde am stat 2 ore in asteptare… mi-a facut ultima injectie si acum, dupa 9 saptamani de operatie mi-a spus ca ar trebui sa umblu cu carje si sa merg cat mai putin. L-am intrebat cum de nu mi-a spus pana acum si mi-a raspuns ca a uitat. Am plecat de acolo un pachet de nervi…. avantaj EL!
  Testarile pentru acasta meserie inca nu s-au inventat dupa parerea mea!
  Si inca cevaa interesant. i-am spus ca ma doare soldul si l-am intrebat daca are vreo legatura… mi-a spus ca asta e alta problema si ii trebuie alta recomandare de la medicul de familie…. Pai sa nu-i impusti?
  Singura diferenta , fata de romania. este ca totul e gratis… nervii mei costa insa cam scump.

 6. @CristinaC- păi d’aia te enervează, pentru că e gratis! La noi dai plicul şi eşti relaxat. Voi n-aveţi plicuri, se pare.
  Deci nu te duci la serviciu pe 13 şi stai mai mult cu noi, mai ales că acum ai internet. Eu îţi doresc să vii pe aici fără dureri şi dacă te obişnuieşti aşa, poţi să păstrezi starea asta de bine!

 7. CristinaC says:

  Omule, probabil ca si tu ai dreptate dar pana la urma nu e chiar asa de gratis cand te gandesti cat impozit platim noi pe venit si ca acum vreo trei ani s-a marit pentru sistemul de santate. Pe de alta parte te gandesti ca tot canadianul are acest drept… la ingrijire medicala gratis, si cel pe asistenta sociala (537$/luna daca e single) Nenea doctorul ii trateaza la fel fiindca nu stie ca tu esti saraac sau bogat. Nu stiu nici eu cum e mai bine….pana la uram de compenteta lor nu suntem noi responsabili..

 8. Odille says:

  Draga mea Cristina C, m-am suparat rau de tot pe medicul tau. Nu pot sa cred ce ti-a spus!
  Stiu cit de greu este sa ajungi la un alt specialist, dar va trebui sa o faci.
  Tipul este total incompetent.
  Inseamna ca nu ar fi trebuit sa fi facut nici fizioterapie!

  @ODLM, aici numai la clinici de fizioterapie, sau la clinici de Pain Management, platesti. Si platesti foarte mult. Uneori si $ 700 pe o sedinta de 10 minute, care sedinta nu da niciun rezultat.

  Avem un prieten care a fost trimis la un RMN la un genunchi. A asteptat vreo 5 luni si in sfirsit i-a venit rindul. L-a rugat pe tehnician sa-i faca la ambii genunchi pt ca medicul gresise, si-i scrisese in trimitere numai un genunchi. Oricum intra in tub cu totul.
  I s-a spus ca nu se poate. Asa ca a mai asteptat 5 luni pt cel de-al doilea genunchi.

  Cred ca nu m-ati crede daca nu as avea si confirmarea Cristinei. Este prea absurd ca sa fie credibil.

 9. CristinaC says:

  Ma duc la lucru pe 13. Am mustrari de constiinta ( sau de proasta) ca asa m-au educat. PRobabil voi incepe cu jumatati de zi…. si nici o grija de voi am timp oricum.

 10. @CristinaC- ca un salariat să poată lua 100 de lei net, angajatorul plăteşte 84 de lei impozit la stat, din care 35% este pentru sănătate şi restul pentru şomaj, pensie, ajutor handicapaţi, agricultură, etc. După ce salariatul primeşte banii, mai plăteşte 24% TVA aproape PE ORICE.
  Raportat la venit, cred că este apropiat de ceea ce plătiţi voi pentru sănătate.

Leave a Reply

CommentLuv badge

top
%d bloggers like this: