search
top


Holly

La sugestia lui TM. Love this song

5 Responsesto “Holly”

 1. Odille says:

  Bine v-am gasit!

  ODLM, Mi-a facut mare placere aceasta postare cu Audrey Hepburn, un om de o mare valoare, o femeie de o finete si delicatete aproape ireale, care avea un stil de o eleganta rar intilnita, un stil perfect in simplitatea si puritatea lui.

  In plimbarile si cautarile mele prin magazine, acum imi dau seama, incercam sa gasesc acest stil, pe care l-am admirat si indragit, insa cautarile mi-au fost fara succes.
  Acum, in mod deosebit in imbracamintea de seara, stilul este de o explicitate dura, rochiile trebuie sa fie atit de decoltate, incit un costum de baie ar fi mult mai de bun gust si mai decent. In cultura americana este o expresie pe care nu am mai folosit-o pina acum, pt simplul motiv ca nu-mi place, totul este “in your face!”, un stil agresiv, de unde fragilitatea, gingasia si subtilitatea sunt izgonite.

  Citeva cuvinte despre Audrey Hepburn din Wikipedia:
  “Redefining glamour with “elfin” features[1] and a waif-like figure that inspired designs by Hubert de Givenchy, she was inducted in the International Best Dressed List Hall of Fame, and ranked, by the American Film Institute, as the third greatest female screen legend in the history of American cinema.”

 2. Odille says:

  Cristina si ODLM, va multumesc pt urarile voastre. Din pacate vacanta s-a sfirsit.
  Ma bucur sa va revad.
  Cristina bucura-te din plin! 🙂

 3. @Odille- nu ştiu de ce eram aşa de sigur că îţi place Audrey Hepburn. Bine ai venit de pe unde erai. Eşti prea aspră cu decolteurile. Noi bărbaţii le înţelegem, deşi voi le purtaţi, iar fragilitatea şi gingăşia sunt izgonite, dar înspre noi!
  Costumele de baie gen Charlie Chaplin stârneau pasiuni printre peşti şi căluţi de mare. Doamne fereşte să fi trăit pe atunci!

 4. CristinaC says:

  Odille… ma bucur de fiecare minut.
  ayi am fost la Achen si m-am plimbat prin centrul orasului si am vizitat catedrala unde a fost inmormantat Carol cel Mare.. Yilele acestea cu prietenele mele au fost o bucurie pe care am asteptat-o mult.
  Maine merg la Koln de unde zbor spre Ro pe seara. In Ro stau f putin caci mi se pregateste o calatorie cu prietena mea de o viata si sotul ei… cica e surpriza… va tin la curent…

  Omule te rog corecteaya tu cratimele… n-am retinut decat z-y si arond…

 5. @CristinaC- “ayi”, “corecteaya” şi “Yilele” fac toţi banii aşa că le las cum au căzut. Corectez restul

Leave a Reply

CommentLuv badge

top
%d bloggers like this: