search
top


Tnuva slim

 

Îmi place tare reclama asta. Aş consuma toată ziua “Tnuva slim”, iar rochia navy are o talie de-aş ţine-o tot într-o dănţuială lentă.

7 Responsesto “Tnuva slim”

 1. Alm says:

  :)) si ce-ti ajuta daca o privesti ? reclama binenteles . E plina lumea de talii de viespe sau de viespe gravida :)), ma rog .
  vb neamtului : na und?
  adica din punctul de vedere al unei detinatoare 😀 , la un moment dat te saturi si de Tnuva si te intrebi daca nu folosesc aceleasi bacterii ptr fabricarea iaurtului ca si cei de la Danone . 😀 In afara de faptul ca mergi ca un fulg pe bicicleta si inca poti face jogging si te duci la bazinul de inot si vii de acolo de fiecare data lehamizata ca nu-ti gasesti masurile , pe care si le adjudecau nemtii, polonezii, turcii si arabii(la faza asta sunt toti o apa si un pamant , cu diferenta ca nemtii doar se uita , polonezii mai scapa si cate o remarca ) care isi scapau plozii in apa , ochii fiind la costumul tau de baie (cica) …..eeeah! totul este relativ si interminabil indiscutabil . Acuma sa nu zici ca mi se trage de la prea multe cartoane executate in vederea mutarii 😀
  Alm´s last blog post ..Life in picture- stafeta preluata

 2. @Alm- am eu pe cineva prin preajmă care-i seamănă. Clipul este subiectiv. Doar eu şi regizorul ce mai admirăm talia, ochii întrebători şi fruntea căţărată. Nu ştiu ce s-a folosit la fabricarea Nicoletei Gheorhiu, dar are o sosie care a folosit aceleaşi ingrediente: smarald cu crom şi vanadiu, coacăze din grădina mea şi lunecuş de pe panta de la garaj, iarna.
  Este o regulă bărbătească la costumul de baie: nicicând nu este mai atrăgător decât atunci când este mai meschin raportat la suprafaţa rămasă fără acoperire.
  Spor la mutare şi să ai cartoane în care să-ţi încapă toate bucuriile acumulate. Necazurile să le laşi în vechiul cartier.

 3. Alm says:

  deci acolo numai doi admiratori ati mai ramas ? :)))
  ODLM , iar iti da farmecul pe dinafara . 😉 😀
  Alm´s last blog post ..Un articol din Dilema Veche

 4. ovidius says:

  nu e bine formulata reclama “atingi mai bine forma dorita”. eu as fi ales “cuprinzi mai bine, forma dorita”.

 5. @Ovidius- reclama este domolită şi este premergătoare “cuprinsului”. Întâi atingi şi apoi cuprinzi. 😉

 6. ovidius says:

  ODLM, si aici ai dreptate. daca atingi bine, ai mari sanse sa fii cuprins.

  TNUVA slim, lasa-ti-va atinse!:))

 7. @Ovidius- dacă atingi destoinic şi cu îndârjire ai şanse să intri la Cuprins, capitolul unu.

Leave a Reply

CommentLuv badge

top
%d bloggers like this: