search
top


Yanni cu Niki Nana

 

Câţi izbici pot ţopăi pe pajiştea asta 🙂

 

 

48 Responsesto “Yanni cu Niki Nana”

  1. Odille says:

    ODLM, cred ca melodia si ritmul acesta ar fi exact ce mi-ar fi recomandat acel computer dragalas si inteligent (mai putin tipul blond). 🙂

  2. @Odille- eu sunt brunet şi n-am pony-tail 🙂

  3. Citesc la pufoşica asta toată dulceaţa feminină savurată de suflarea masculină:

    http://www.youtube.com/watch?v=5gvZPEg4Dus&feature=related

  4. Odille says:

    Fericiti sunt barbatii care au asa o partenera de viata si fericite sunt femeile ai caror barbati apreciaza si iubesc feminitatea!

    Si greu este cind lipseste.

  5. Odille says:

    Dar si barbatii trebuie sa fie cu adevarat barbati, in sensul de gentlemen, pt a merita asa o partenera de viata.

  6. @Odille- nu se putea să rămână barbaţii neatenţionaţi de tine 🙂

  7. lotusull says:

    ODLM,

    cred ca Yanni n-are termen de comparatie. E unic. E un fenomen.
    Preferata mea e Prelude & Nostalgia. Cred ca din cauza dudukului, un instrument cu totul aparte.
    🙂
    lotusull´s last blog post ..Coconul de alge

  8. Odille says:

    ODLM,

    “@Odille- nu se putea să rămână barbaţii neatenţionaţi de tine ”

    🙂 numai asa, spre aducere aminte.

    Va las cu ginduri bune. Pe mai tirziu.
    🙂

  9. Odille says:

    Pe unde sunteti dragilor?

    ODLM, ce putere are muzica frumoasa sa ajunga direct in suflet! Cred ca si cuvintele ar putea sa aiba aceeasi putere daca ar fi intotdeauna adevarate. Insa, oamenii le folosesc de multe ori pt a se ascunde dupa ele. Eu ma mir cum de cuvintele nu se supara pe oameni! Ma intreb citi oameni ar ramine atunci muti?

  10. CristinaC says:

    Present!

    Waht a nice Present!

    Abia acum apuc sa vad ce mai faceti si ce mai ascultati… Am pornit clipul fara sa-mi dau seama ca nu erau castile in PC… si am binedispus pe toata lumea din birou… Stiu ca unele au comentat “apucaturile mele de munca” si clientii lor s-or fi gandidt ca nu imi merit postul dar a meritat.

  11. Odille says:

    Cristina C, mi-a fost drag Internet-ul imediat ce am luat contact cu el, dar faptul ca ne ajuta sa ne intilnim virtual cu oameni cu care putem comunica, cu suflete frumoase, este o minune.

    Astazi in Toronto este o vreme de parca ar fi comandata de The Wicked Witch of the West, dar noi ne bucuram de un micro environment de liniste si bucurie.

  12. @Lotusull- Oho, Yanni are toate piesele de ascultat orbeşte. Ştie muzică cât o promoţie de absolvenţi de Conservator. Ca om, scuzaţi-mă, dar mi se pare un bărbat cam libidinos în gestică. Şi mai este şi foarte încrezut, plin de sine ca Botezatu. Noi, geniile, avem uneori probleme de adaptare. Mie, spre exemplu, îmi plac femeile frumoase, da’ toate mă’! 🙂

  13. Odille says:

    Un amic al nostru spune despre el insusi: It’s lonely at the top!

    De fapt sotia lui, precum vulpea din povestea cu corbul, ii spune de cind era el mic, cit este el de destept si de frumos. Unele sotii intrec pe orice vulpe din orice poveste. 🙂

  14. Odille says:

    ODLM, inteleg ca tie iti place femeia ca o creatie a naturii!

  15. Odille says:

    ODLM, acum inteleg, OK, esti mai frumusel decit Yanni si decit Blondutul!
    Este mai bine asa? 🙂

  16. @Odille- Dragu-ţi este Internetul? Că şi eu lui… 🙂

  17. @Odille- îl înţeleg pe amicul vostru, dar să ştii că oricât am fost lăudat, n-am scăpat niciun caşcaval.

  18. @Odille- toate creaţiile naturii ruse, suedeze, europene, eschimoaşe, japoneze, americane de nord sau sud, galaxia noastră sau alta, sunt o minune. Mereu mi se perindă noi şi noi minuni 🙂

  19. @Odille- sunt mai urât decât Yanni chiar şi când se strâmbă, dar am un suflet mai încăpător. 😉

  20. Odille says:

    ODLM, mie imi place sa cred ca un barbat poate iubi in viata o singura femeie pe care sa o vada ca daneza, rusoaica, eschimosa, romanca, americana, samd.

    🙂

    Dar cum de nu te-ai dus la nani la ora asta? Noapte Buna si vise dulci! 🙂

  21. @Odille- ” a plăcea” încape în “a iubi”, dar “a iubi” este grandios şi nu încape în piticul “a plăcea”. Nu ştiu marţiencele cum sunt, dar şi la ele cred că aş găsi ceva să-mi placă: o rochiţă scurtă, o ojă roşie, un costum de baie. Din lipsă de apă, ele se îmbăiază în acid sulfuric pentru o piele albă şi catifelată. Ce vor bărbaţii. Am auzit că sunt posesive rău şi îţi întorc spatele dacă te uiţi după o pământeancă.
    La ora asta, numai minerii dorm. Sufletele alese adună frunze pe culese. 🙂

  22. Odille says:

    ODLM, privirile astea aruncate sunt belea mare. 🙂

    Poate nu ai intilnit Venusiene? Sunt dulcele foc, afectuoase si foarte pasnice, insa daca vad o privire aruncata la o locuitoare a oricarei planete, se transforma pe loc in martiene si sa te tii razboi. 🙂

  23. Odille says:

    ODLM,

    “La ora asta, numai minerii dorm. Sufletele alese adună frunze pe culese. ”

    Eu cred ca tu iti faci ierbar! 🙂

  24. CristinaC says:

    Tuturor Andreilor si Andreelor care poposesc pe aici sau care va sunt vou dragi le urez ca sarbatoarea Sfantului Andrei sa le aduca o viata curata, sanatoasa, plina de bucurii si dragoste!

  25. CristinaC says:

    Domnu’ sef… va rog motivati absenta pana pe seara…sunt la o conferinta in Cambridge…. din pacate la cel din Ontario nu cel din UK…

  26. lotusull says:

    ODLM,

    la un moment dat un prieten mi-a spus ca partea artistica dintr-o fiinta umana nu e neaparat sinonima cu omul. N-am inteles atunci. Am tinut-o pe a mea. Pana intr-o zi cand am inceput sa pricep. Si sa ma uit cu atentie. Si rar am gasit un raport echilibrat intre acea creativitate si omul in sine. Primul exemplu ce-mi vine in minte e Dali si nebunia lui. Dar si ceea ce a creat nemuritor. Lista e lunga, desigur.
    Ma bucur insa ca azi pot privi detasat si ma pot bucura de ceea ce simt eu a fi arta, a fi creatie in stare pura, har, talent, munca. In ce priveste omul, pai acesta e cum e…
    🙂
    Yanni e un barbat frumos. Dar nu mi l-as dori ca iubit si asta nu din cauza strugurilor acri, ci tocmai din cauza acelei exagerate disponibilitati in a socializa cu prea multe reprezentate ale Evei 🙂
    Cel putin asa il percep eu si bag de seama ca nu sunt singura.
    🙂
    lotusull´s last blog post ..Coconul de alge

  27. Odille says:

    Buna Dimineata Dragilor!

    Ma alatur si eu Cristinei pt a ura un La Multi Ani cu sanatate, Andreelor si Andreilor. 🙂

  28. Odille says:

    Lotusull, am observat ca pot sa ma detasez de realitatea unor mari oameni de arte care nu mai sunt printre noi, insa am mari probleme sa am inima complet deschisa fata de artisti contemporani care creaza lucruri de valoare. Imi pare rau in orice caz, cind caracterul si opera sunt la poli opusi.

  29. Odille says:

    Astazi sunt multumita si linistita dupa ce am scris vreo cincisprezece mii de carduri (poate nu chiar atitea, dar 50 tot am scris 🙂 ), majoritatea cadourilor stau frumos in pungi colorate, fiecare cu o fundita cocheta. Mai am numai citeva cadouri si carduri de pregatit si apoi voi sta sus pe o crenguta de brat si ma voi bucura de tot.

  30. Odille says:

    Vad ca nu sunt numai eu ocupata astazi, toata lumea este prinsa in virtej! 🙂

  31. Odille says:

    Intotdeauna mi-a fost drag faptul ca americanii si canadienii, in fiecare an, fac tot posibilul sa fie impreuna cu familiile lor de Craciun, indiferent unde locuiesc. Multi din cei pe care-i cunosc au un aranjament si de Thanksviging merg, spre exemplu, la familia sotiei si de Craciun la familia sotului. Anul urmator inverseaza. Multi trebuie sa plece in Canada, sau America, dar sunt impreuna de Craciun.

    Zilele trecute am vorbit cu doctorita noastra de familie si la intrebarea mea cind isi va lua vacanta, mi-a dat un raspuns care a fost o surpriza, m-a si intristat, si inca nu-l inteleg.

    Mi-a spus ca isi va lua numai citeva zile libere pt ca perioada Sarbatorilor este foarte grea pt oameni, multi fiind foarte stresati pt ca trebuie sa fie impreuna cu familiile, familii pe care nu pot sa le sufere.
    Multi oameni au si probleme cu banii, etc. Dar cel mai stresant este faptul ca trebuie sa fie cu intreaga familie.

    Inteleg ca s-ar putea sa fie niste neintelegeri in familie, dar nu ca sa produca tensiune ridicata si vizite la medic.
    Inca nu stiu cum sa salvez aceasta informatie in computerasul mintii.

  32. Odille says:

    Pe mai tirziu, veseli si vioi! 🙂

  33. @Odille- pot spune că după atâţia ani, eu mi-am aruncat privirile, dar ele cunosc drumul şi vin mereu înapoi.

  34. @CristinaC- la Cambridge era să ajung eu profesor, dar ţara a zis că nu mă dă.
    Încă o precizare: la cel din Ontario. 🙂

  35. @Lotusull- am spus-o în nenumărate rânduri: operele lui Michelangelo, DaVinci, Rafael, catedrale, domuri ,sunt apreciate de omenire şi după 4-500 de ani. Sunt convins că peste 100 de ani Picasso, Dali, Bălaşa şi alţii asemenea, vor fi consideraţi nişte excentrici şi nimic mai mult. Este ca şi cum m-aş uita la un computer de acum 50 de ani care este cât Casa Poporului. Mă uit de curiozitate poate, dar râd de începuturi diletante.
    Am mai văzut gestul acesta la bărbaţi ca Yanni: sărută aerul în direcţia unei zâne ( e drept că nu are deloc gusturi rele 🙂 ) dar felul cum ţuguie aşa de libidinos buzele mi se pare de-o indecenţă jignitoare, expusă cu largheţă în faţa milioanelor de porivitori. Sunt bărbaţi frumoşi care nu pupă vântul precum o face el ci, pur şi simplu, sărută bărbăteşte şi i se răspunde ca atare. Scălimbăielile, în general, sunt apanajul celor trecuţi de-o vârstă, care se află între a treia şi a patra.Se instalează penibilul şi acolo rămâne 🙂

  36. @Odille- cât de grijulie eşti cu cadouri şi felicitări scrise! Îţi şi face plăcere că altfel n-ai scrie cincisprezece mii. Nu ştiu de ce am eu impresia că eu nu voi fi printre cei cinsprezece mii 😉

  37. Astăzi eram în Carrefour şi am auzit o mămică (frumoasă, că altfel n-o auzeam 🙂 ) cum spunea la mobil:
    – Cum mamă să arăţi mai prost ca Ioana? Cine ţi-a zis aşa ceva?
    Eu eram singurel la raionul de lapte şi i-am spus: “Eu n-am zis nimic!”
    Râzând, a continuat:
    -Poate că eşti tu mai mototoală, dar la cum îmi ceri să-ţi cumpăr de îmbrăcat, eu cred mamă că ai fi top model. Ai să vezi ce frumoasă o să fii când te faci mare !Hai, te pupă mama şi nu mai ieşi din clasă pe motiv că ai ceva urgent de vorbit cu mine.
    A fost aşa de scumpă maică-sa că aş fi pupat-o şi chiar şi eu 🙂

  38. CristinaC says:

    Am sosit. A fost o zi foarte intensa si chair interesanta in ciuda faptului ca a adus si vesti nu prea vesele…. Am si uitat Crciunul… ma rog pana am urcat in masina si am iesit din nou pe strada. O sa ne intoxicam cu cantecele de Craciun. Au inceput de vreo 10 zile …

    Odille te invidiez. Eu nici macar n-am inceput sa cumpar cadourile iar de impachetat nici nu poate fi vorba. Singurul pas facut a fost sa cumpar felicitarile si asta pentru ca mama vrea sa le trimita din timp prietenelor din RO.

    Maine e 1 Decembrie… doamne cand a trecut anul?
    La Multi Ani Romaniei!

  39. Odille says:

    Nu stiu cum sunteti voi, dar eu am liste intregi “TO DO LISTS” si cum bifez cite ceva, cum mai scriu inca doua lucuri in loc. Liste roz, galbene si biletele albe, dupa urgenta.

    ODLM, ai dreptate, imi place mult sa trimit ginduri bune, urari bune. Insa din pacate nu am talent, si oricit m-as stradui sa scriu ce simt, pina la urma, spre marea mea dezamagire, ele arata cam la fel.

  40. Odille says:

    ODLM, voi sunteti prietenii mei buni din aparatul de radio. 🙂
    Ai vazut ca nu am putut sa nu impartasesc cu voi bucuria Sarbatorilor.

    Cristina C, eu nu am mai auzit colinde si chiar m-am suparat.
    Insa astazi a nins cu fulgi mici si cam nervosi. Era ca in bula aceea jucarie transparenta, pe care o invirti un pic si deodata incepe sa ninga peste case, catel si om de zapada.

  41. Odille says:

    ODLM,
    “Scălimbăielile, în general, sunt apanajul celor trecuţi de-o vârstă, care se află între a treia şi a patra.Se instalează penibilul şi acolo rămâne”.

    sa stii ca aceste trasaturi se intilnesc la barbati de orice virsta, dar cu cit trec anii devin si mai penibili.

  42. Odille says:

    Noapte Buna Dragilor! Pe miine!
    🙂

  43. Odille says:

    Offf… pina şi D’Artagnan nu mai este cum a fost…. 🙂

  44. CristinaC says:

    Odille… pe 102.9 FM sau cum ii mai spune K-lite FM sunt NUMAI colinde.

    Noapte buna

  45. @CristinaC- nici eu nu am cumpărat cadourile, iar felicitări am mai trimis o dată anul trecut 🙂

  46. @Odille- aici este un soare fără nori, nu bate vântul, iar în bula noastră transparentă nu ninge chiar dacă-l dăm pe Grivei cu lăbuţele în sus.

  47. Bărbaţi de orice vârstă, protestaţi împotriva penibilului !

  48. Odille says:

    ODLM,

    “@CristinaC- nici eu nu am cumpărat cadourile, iar felicitări am mai trimis o dată anul trecut ”

    Si acea felicitare probabil ca ai trimis-o pt un intreg grup, cu multe urari, si fiecare sa-si aleaga ce-si doreste! 🙂

Leave a Reply

CommentLuv badge

top
%d bloggers like this: