search
top


Kimbra

 

Melodie de ascultat în boxe full blast sau, în cel mai rău caz, în căşti. Orice altă alternativă, tabletă, smart-phone, laptop, solniţă, este o pierdere de vreme.

O voce şi orchestraţie de nota 10.

7 Responsesto “Kimbra”

 1. lotusull says:

  Nu e neaparat genul de muzica ce-l ascult eu, dar vocea e cu adevarat senzationala.

 2. @Lotusull- este o melodie jazz-pop-rock foarte elaborată şi de-un profesionalism extrem, atât orchestraţia cât şi videoclipul. Mie-mi place în întregul ei, dar e drept că o ascult de bubuie boxele. Mulţumesc pentru trecerea pe aici.

 3. Odille says:

  ODLM, esti un dragut ca vrei sa ne faci mici bucurii. Interesanta interpreta! Senzatia mea este ca aceasta cintareata/compozitoare are si gene de nativ. O combinatie reusita.

  Miine voi incerca sa ascult si alte melodii ale ei.

  Inca ma gindesc cu mare placere la cintareata portugheaza ale carei melodii mi s-au cuibarit in suflet si pe care tu si Tania ati fost asa de buni sa le impartasiti cu noi. Numai ca nu-i mai stiu numele.

  Miine imi voi dezlantui computerasul, full blast pe Internet, youtube, Live TV, pt ca miine este prima zi dintr-o noua luna. 🙂

  Uite ce am gasit, o melodie lipicioasa, si imagini frumoase din Kenya, cu girafe, elefanti si leoparzi.

  Jambo Bwana

  http://www.youtube.com/watch?v=_VWBND1ggF8

  Pina miine voi sta cumintica. 🙂

  Dragilor, va doresc un weekend de vara minunat!

 4. @Odille- vorbeşti de Dolce Pontes?

 5. Odille says:

  ODLM, da, da! Iti multumesc.
  🙂

  Voi reveni miine.

 6. Tecoma says:

  ODLM, sper ca nu te superi ca mi-am pierdut vremea ascultand melodia de pe laptop.:)) Asa am reusit eu. Dar frumoasa si interesanta voce si ritm. Mi-a placut si sa zaresc in plan departat, la un moment dat, niste rochii dispuse-n tricolor? Acum, lasand gluma la o parte, multumesc si eu pentru melodie. Chiar inedita.

 7. @Tecoma- melodia, pe laptop, sună ca un ceas CFR deşteptător. Dacă n-aş ajunge să-l opresc aş arunca cu perna după el. Casca de la telefon, casca de la coafor, orice cască ar fi mai bună decât un difuzor cât paharul de ţuică al laptopului.
  Kimbra, ca şi Katy Perry, ca şi Beyonce, ca şi Shakira, ca şi Raluka, au voci de pus la raniţă şi luat acasă ca să le asculţi pe rând. Şi mai sunt şi frumoase pe deasupra. Pentru asta însă, tresă ai casa mare şi masa bogată.

Leave a Reply

CommentLuv badge

top
%d bloggers like this: