search
top


Jesse

12 Responsesto “Jesse”

  1. Odille says:

    Jesse este inteligenta, draguta si dornica sa-si ajute tinara prietena. Ma impresioneaza mult cita dragoste are aceasta tinara pt catelusa, pt a-si petrece asa de mult timp cu Jesse. Amindoua sunt adorabile.

    ODLM, esti asa de dragut sa ne dai acest clip. Iti multumesc.

  2. CristinaC says:

    Bine v-am gasit!
    Sunt cam nauca de la hartuiala de la birou…vine ministerul sa verifice dosare… ca tot n-au altceva mai bun de facut acolo la birourile lor…noua sefa (vorba vine noua…din ianuarie) e in panica… si noi nu mai avem timp de bloguri…

    Omule tu vorbesti serios de Simona?

  3. Oachi says:

    Bună seara la toată lumea, bine v-am regăsit 🙂 !

    Odille, vin întotdeauna și chiar dacă mai întârzii, drumurile mele, indiferent cât de lungi sunt, ajung și pe la voi ! Mă bucur că măcar tu ții stindardul sus și pentru noi, Odlm e baza și structura, dar tu ești liantul :)! Și noi, restul, suntem … culorile :). Sper !

    Cred că pe undeva a dispărut efervescența acelor vremuri în care comentariile ”zburau” cu scântei, cu artificii chiar, nu de aici neapărat, ci am constatat asta și pe alte bloguri (mai ales la Simona am observat!).
    Dar eu una mă bucur că cei care ne încântă (mai ales Odlm!), scriu în continuare și pentru noi, cei cu absențe mai mult sau mai puțin motivate, pentru că știu că lumea îi citește chiar dacă de multe ori tace ….

    Mulțumesc, Omule, pentru toate postările de până acum ! Și pentru cele care vor veni ! Din când în când, îmi amintesc că trebuie să-ți mulțumesc 🙂 !

    Vă doresc zile și nopți liniștite și frumoase, așa cum îmi doresc și mie 🙂 !
    Oachi´s last blog post ..NICI UN SAT FĂRĂ UN RADAR!

  4. Odille says:

    Oachi, Cristina, ODLM, Oh, ce frumos si bine este cind suntem cu totii impreuna!

    Oachi si Cristina, pt mine despartirile sunt imposibil de acceptat, asa ca atita timp cit va stiu pe aproape, ma bucur mult.
    Cind lipsiti parca sunt mai putine stelute care sclipesc.

    Oachi, cred ca oamenii sunt tot mai ocupati, preocupati si din acest motiv ritmul s-a schimbat, de la ape zglobii de munte la ape melancolice, care uita ca odata au fost izvoare nazdravane.

    Cristina, mult succes la inspectie.

    Oachi, iti multumesc mult pt urari.

    Eu va doresc zile sclipitoare si nopti cu vise minunate.
    🙂

  5. @Odille- câinii din rasa Jack Russel Terrier sunt foarte energici, jucăuşi şi inteligenţi. Am un vecin cu un astfel de exemplar. Tot timpul ar aduce ziarul, răţuşca Ţiu-Ţiu şi pe Verdushka. Vorbesc de vecin 🙂

  6. CristinaC- când vine Ministerul să verifice dosare este de bine. Numai şefii sunt de vină şi au de suferit.

    Da, Simona nu mai este la Tango.

  7. Oachi- ţi-am simţit prezenţa tăcută şi-mi era teamă că nu-ţi mai sunt pe plac postările. Au dispărut cam de mult cele 1000-2000 de comentarii pe care le strângea Simona la fiecare postare. Lumea s-a blazat, parcă nici sudălmile nu mai au puterea celor de demult, parcă nici confruntările de idei nu mai au chichirez, parcă nici net-ul nu mai are amploarea ce-o dezvoltase pe PC sau laptop. Acum sunt telefoane inteligente, Ipaduri, oamenii le iau cu ei la serviciu, în metrou, în delegaţie , citesc câteva ştiri şi adorm cu ele în braţe în locul unui trup cald şi binevoitor.

    Eu îţi mulţumesc ţie şi celorlalte crăiese care îmi sar pragul şi intră direct în family room.

  8. Odille- liantul care întreţine vie atmosfera se pare că are resursele inepuizabile. Îmi pare rău că te cunosc de numai doi ani. Mă rog să rămâi aşa inimoasă mereu.

  9. Odille says:

    ODLM, iti multumesc mult pt gindurile frumoase. Imi fac placere, dar imi dau si linistea ca vizitele mele nu deranjeaza.

    Cred ca prin postarile tale ne-ai permis sa-ti cunoastem o parte din suflet si poate de aici sentimentul meu ca ne cunoastem dintotdeauna.

    ODLM, am un sentiment foarte placut, acela ca in fiecare zi am clipe de vacanta pe blogul tau, clipe pe care le petrec impreuna cu prieteni dragi.
    🙂

  10. Odille says:

    ODLM, nu stiu nimic mai mult despre Simona decit ceea ce ai scris aici pe blog, dar cred ca este o oportunitate pt Simona pt a cauta orizonturi noi.
    De multe ori ne simtim confortabil intr-un loc si nu vrem, ne este teama, sa facem un salt, desi stim ca ar trebui sa-l facem.
    Ii urez mult succes.

  11. Odille- cum să deranjeze o vizită a unei fiinţe încărcată cu energii pozitive?

  12. Odille says:

    ODLM, ai ghicit bine. Pt mine fiecare dimineata este un fericit inceput. Ma trezesc fredonind si as vrea sa probez toti cerceii voiosi din lume si toate rochitele. 🙂

    Sigur, ca din cind in cind ma mai pleostesc, insa de cele mai multe ori, cu putin ajutor, reusesc sa ma resetez. Am si perioade cind ma simt naufragiata si ma arunc cu toata pasiunea si energia in acel naufragiu.

    Atunci imi trebuiesc multi cercei si multe cuvinte bune pt a ma agata de o vesta de salvare. 🙂

Leave a Reply

CommentLuv badge

top
%d bloggers like this: