search
top


Otopeni Airport 24 martie 2013

9 Responsesto “Otopeni Airport 24 martie 2013”

 1. Odille says:

  Minunat! Simti cum intreaga atmosfera din aeroport devine roz, stresul se risipeste si oamenii pornesc in calatorie cu dreptul.

 2. Odille says:

  ODLM, am crezut ca esti intr-o mini-vacanta? Daca ai sosit, voi povesti si eu un pic.

  Aici este Vinerea Mare.

  Mie imi este drag noul papa. Nu sunt catolica, dar acest papa este un scump. Am prins pe BBC un pic din slujba de astazi. Un discurs cam dur pt majoritatea cardinalilor si preotilor.Cam baga fricutza in ei! 🙂

  Le-a spus ca trebuie sa fie umili, sa fie aprope de cei saraci si amariti pt ca aceasta este calea unui preot.

  M-am gindit ca este ca si cum li s-ar spune medicilor din America si Canada, ca ar trebui sa trateze oamenii fara sa se gindeasca la bani, pt ca asa este de fapt codul medicilor. 🙂

  Probabil ca multi dintre cardinali si preoti sunt cam verzui de grija, de la verdele corcodusei pina la verdele adinc al avocadoului. 🙂

 3. Odille- sunt tare curios cum va evolua noul Papă. S-ar putea să schimbe din temelii viziunea asupra trecutului ascuns în Arhivele de secole ale Vaticanului. Eu o să am răbdare vreo sută de ani.

 4. Odille says:

  ODLM, Mi-ai citit gindurile!!!

  Majoritatea documentelor se desecretizeaza dupa un numar de ani, insa surprinzator este faptul ca aceasta lege nu se aplica Vaticanului.

  Vaticanul ar trebui sa reprezinte o culme a spiritualitatii, el fiind institutia care are ca obiect sa reprezinte Divinitatea in fata crestinilor catolici, si care realizeaza legatura si comunicarea intre oameni si Dumnezeu si Dumnezeu si oameni.
  Ar fi de asteptat sa existe o transparenta totala. In arivele Vaticanului ar trebui sa se oglindeasca Gradinile Raiului.

  Paste Fericit tuturor celor care-l sarbatoresc acum!

  ODLM, nu ma pot desprinde de catelusul pe care ni l-ai daruit. Este adorabil. 🙂

 5. Odille- cele mai aprige războaie ale omenirii s-au dus pentru bogăţii şi probleme religioase diferite, antagonice chiar.Cred că ai văzut pe net un clip cum un cimitir britanic din Libya este devastat de către tineri localnici îndobitociţi de mici în ura contra altor religii.
  Din moment ce arhivele nu sunt desecretizate, înseamnă că acei care au acces la ele le consideră încă compromiţătoare.

 6. Mimi says:

  Ce frumos! Se poate si la noi… Multumim, ODLM, pentru ca imparti cu noi. Dau si eu mai departe, in ograda mea.
  Mimi´s last blog post ..Invitație la concert

 7. Mimi- Se poate şi la noi, dar cu un individ care dă indicativul “gazela, gazela!” trebuie să-l ignori, altfel cultura nu răzbate.

 8. Tecoma says:

  Superb

 9. Tecoma- Superbă

Leave a Reply

CommentLuv badge

top
%d bloggers like this: