search
top


Duo Flame- SUPERB!

19 Responsesto “Duo Flame- SUPERB!”

 1. Odille says:

  Frumusetea Perfectiunii, sau Perfectiunea Frumusetii!

 2. Odille- câtă iubire se oglindeşte în ochii acestor tineri! Fac asta cu pasiune şi cred că şi în bucătărie dansează după cartea de bucate.
  Rusoaica din juriu este accepabilă ca înfăţişare, dar când a deschis gura să şoptească ceva am simţit cum se prăbuşeşte convingerea pe care mi-o creasem de corespondenţă între o figură şi voce angelică. Are timbrul unui paznic de penitenciar faţă de care ar fi mai bine să stai în celulă decât să ieşi în curte la plimbare la soare. Nu ştiu, n-am fost la închisoare de femei, dar consider că majoritatea stau acolo pentru că au furat inimi şi ce-i mai rău decât să te faci că dai speranţe şi tu să iei o inimă şi s-o ferfeniţeşti ca aşa s-a pomenit atavic de când e peştera şi bărbatul.

 3. Odille says:

  ODLM, iubirea si pasiunea lor ne-o transmit si noua, si totul devine magic.

  Este ciudat cum creierul nostru atunci cind vede un chip frumos sau placut, imediat ii atribuie inteligenta, bunatate, umor, dragalasenie! Si cind faptura asa de minunat inzestrata deschide gurita si ceea ce spune nu se potriveste cu portretul pictat de noi, totul se sparge in cioburi si parca am fost inselati.

  Eu m-am indragostit de Smileys astia fermecatori. 🙂

 4. Odille says:

  ODLM, impresia mea este ca limba rusa nu este prea feminina. Este mai placut accentul atunci cind apare intr-o limba straina vorbita de o rusoaica.
  Cred ca rusoaicele ar trebui sa vorbeasca frantzuzeste. 🙂

  Uite diferenta:
  – Ia liubliu tebea!

  – Je t’adore!

  Dar cind esti indragostit probabil ca si versiunea rusa suna out of this world.

 5. Odille says:

  ODLM, daca s-ar face celule pt barbatii care spun ca sunt indragostiti, dar care isi rotesc ochisorii si capsoarele de parca ar urmari avioanele pe un ecran radar, atunci ar trebui orase intregi pt a acomoda aceste celule. 🙂

  Toti barbatii spun ca isi rasucesc capsoarele pt ca “iubesc frumosul”. Concluzia ar fi ca aproape toti barbatii sunt mari artisti. 🙂 🙂

 6. Odille- dar ce, voi sunteţi genul neutru? Şi voi admiraţi frumosul, indiferent că are mustaţă sau nu. Sunteţi nişte artisteeee…

 7. Odille says:

  ODLM, am vazut pe BBC o stire despre o noua masina micuta de tot si in care pasagerii sunt inghesuiti ca niste pedepsiti. Masinuta minune se pliaza precum un carut pt copil si la parcare ocupa mai putin loc chiar decit valiza care as dori eu sa ma insoteasca in vacantele mele. 🙂
  M-a cuprins nostalgia dupa masini mari americane, spatioase si captusite cu plus alabastru si in care te simti ca leganata intr-o barca pe o mare mingiiata doar de briza.
  De fapt acest gen de masina ar fi singura barcutza, sau singurul vaporas, in care as avea curajul sa ma sui. 🙂

  Daca mergem in pasul acesta, in curind vom fi asa de multi incit vom dormi agatati in saculete in cui. 🙂

 8. Odille says:

  ODLM,
  “Odille- dar ce, voi sunteţi genul neutru? Şi voi admiraţi frumosul, indiferent că are mustaţă sau nu. Sunteţi nişte artisteeee…”

  Dar noi nu intoarcem capsoarele sau ochisorii pt ca suntem niste doamne. Auzim insa fluieraturile si atunci dimineata este mai frumoasa. 🙂 🙂

 9. Odille- maşinuţele pliabile sunt pentru chinezi, care sunt mulţi şi înghesuiţi. Noi încă ne lăfăim.
  Cred că mai sigur este un iaht pe mare decât o maşină mare americană care se leagănă. Stabilitatea este grav afectată de arcurile ca de somieră.
  Să ştii că eu deja dorm agăţat de-un vis. Dacă s-o îndeplini, mă dau jos din cui, dacă nu, rămân ţintuit şi poate vreun duhuşor se milostiveşte.

 10. Odille- oi! Este de ajuns că-l priviţi în ochi, din faţă. După bărbat nu se întoarce capul pentru că nu are nimic spectaculos. Doar dacă fluieră. Şi o privire din aia, mustrătoare.

 11. Odille says:

  Nebunaticilor, ati sarit direct de sub zapada, in costumase de baie! Ca niste ghiocei curajosi. 🙂

  ODLM, am citit un titlu: Rapid la a doua victorie, si inima mi s-a umplut de mindrie. Ce echipa! 🙂

  Imediat mi-am imaginat cum a batut o mare echipa engleza, sau spaniola si m-am gindit ca vor fi cei mai buni din Romania.

  Deschid articolul. Victorie contra echipei din Tirgu Jiu. 🙂
  Sper ca aceasta echipa era cea mai grozava din Romania inainte de a fi invinsa de Rapid. 🙂

 12. Odille- nu este chiar aşa. Se prognozau 23 grade şi abia dacă au ajuns pe la 16. Cerul a fost acoperit de nori. Zi mohorâtă. Nu mi-a plăcut. Singura schimbare este trecerea la ora de vară, adică am pierdut o oră de somn, ajungem mai târziu la serviciu, dar plecăm mai devreme. Each joy has its toll.
  Rapidul este de vânzare, jucătorii n-au mai fost plătiţi de 3 luni. Mă mir că au câştigat pe o asemenea foame.. Deocamdată sunt şoricei hămesiţi

 13. CristinaC says:

  Dragilor, bine v-am găsit!
  V-am citit, m-am bucurat de voi si sper ca voi reuși sa fiu mai activa in viitorul apropiat.

  S-a mutat biroul….mai durează insa aranjatul…. Telefoanele si Internetul s-ar putea sa “vina”maine…..

  Weekendul a fost aglomerat chiar daca a fost lung…..
  Cred ca vine privara si la noi Odille…

 14. Odille says:

  Buna Dimineata! Buna Dimineata!
  O saptamina minunata!

  OLDM,
  “Odille- nu este chiar aşa. Se prognozau 23 grade şi abia dacă au ajuns pe la 16. ”

  La noi, buletinul meteo la radio, sau TV, vine cu garantia unui maximum de temperatura.
  Spre exemplu: garantat maximum – 10! 🙂

  Cristina, tonul tau este bun, asa ca inteleg ca noua locatie este placuta.
  Succes!

 15. Odille says:

  ODLM, oare ai avut aceasta postare?

  Flash Mob la Caru’ cu Bere

  http://www.youtube.com/watch?v=Vd6i6llYrHM&feature=relatedReporterul,

  Orice eveniment de acest gen este o placere. Reporterul, insa, ar fi putut sa aiba intelepciunea de a intervieva clientii dupa show. In Caru’ cu Bere acustica nu este dintre cele mai bune, patru oameni la o masa cu greu se inteleg pt ca este un zgomot permanent. Conversatiile, este de preferat sa aiba loc in fata restaurantului. 🙂

 16. Odille says:

  ODLM, m-a intristat ceea ce mi-ai spus despre Rapid.

 17. Odille says:

  Draga ODLM, noi am pornit dimineata cu veselie, la minus 7 grade (inclus a fost si vintul), acum avem un pic de praf de soare, dar suntem in plina activitate.

  Cum la voi, astazi, va veni noaptea mai devreme, va trimit un cintecel de Noapte Buna. 🙂
  http://www.youtube.com/watch?v=fp1StFGYlp8

 18. CristinaC says:

  O pacaleala de 1aprile…..afara ninge
  Am păzit lumea de la compania telefonică azi la noua locatie…si am sperat ca vin cei cu montatul mobilierului…Ei ne-au păcălit!
  Banuiesc ca va fii o săptămâna neproductiva…..e bine si așa dar măcar sa vina o data primăvara!

 19. Crăieselor- a început primăvara şi gazonul se cere îngrăşat, răsadurile de roşii să aibă patul de frunze pregătit, iar seara cu bicicleta. V-am neglijat şi-mi pare tare rău. Sper să-mi fac timp să mai şi postez ceva. Să aveţi zile senine.

Leave a Reply

CommentLuv badge

top
%d bloggers like this: