search
top


Test Fizica-termodinamică

62491_465525870169385_298310775_n

 

La examenul final de la Facultatea de Chimie a Universitatii Maynouth (Irlanda), studentilor li s-a pus o intrebare suplimentara la care un student a dat un raspuns atat de neasteptat, incat profesorul l-a popularizat pe internet, notandu-l cu calificativul maxim.
Intrebarea a fost urmatoarea : “Oare Iadul este exoterm (adica degaja caldura) sau este endoterm (adica absoarbe caldura)???”
Cum era de asteptat, cei mai multi si-au fundamentat raspunsul pe Legea lui Boyle, conform careia gazele se racesc la dilatatie si se incalzesc la compresie. Singurul raspuns notat cu “exceptional” a fost, insa, cel de mai jos:
“Mai intai trebuie sa examinam daca masa Iadului se schimba sau nu, in timp. Pentru aceasta trebuie sa stim numarul sufletelor care se muta in Iad si al celor care pleaca din Iad. Consider cert faptul ca cine ajunge in Iad nu mai poate pleca de acolo niciodata. Pentru a stabili numarul celor care ajung in Iad, trebuie avut in vedere ca exista mai multe religii, fiecare sustinand ca cei care nu sunt adeptii ei ajung in Iad!!!… Rezulta de aici ca toti oamenii ajung in Iad, iar cresterea continua a populatiei lumii ne duce la concluzia ca numarul sufletelor care ajung in Iad creste exponential … In consecinta, trebuie sa examinam volumul Iadului… Conform Legii lui Boyle, pentru ca temperatura si presiunea din Iad sa ramana constante, volumul Iadului trebuie sa creasca proportional cu numarul celor ajunsi in Iad!!!… Exista doua posibilitati:
1. Daca Iadul se dilata intr-un ritm mai redus decat cel in care sosesc sufletele, temperatura si presiunea cresc pana la un nivel care provoaca explozia Iadului (!!!);
2. Daca Iadul se dilata intr-un ritm mai mare decat cel in care sosesc sufletele, temperatura si presiunea scad pana la un nivel in care Iadul ingheata complet (…);
Care este solutia corecta ???
Luand in considerare prognoza colegei mele de an, Sandra, conform careia, citez, “mai degraba ingheata Iadul decat sa ma culc cu tine”, nu poate fi valabila decat a doua posibilitate, de vreme ce, nu mai departe decat aseara, Sandra s-a culcat totusi cu mine!!!… In consecinta, convingerea mea este ca Iadul este endoterm si, mai mult decat atat, deja a si inghetat, deci nu mai poate primi alte suflete, deoarece focul a disparut intru totul de acolo. De unde rezulta si faptul ca nu mai putem ajunge decat in Rai, ceea ce, pe de o parte, dovedeste existenta lui Dumnezeu si, pe de alta parte, explica si de ce aseara Sandra striga incontinuu: “Dumnezeuleee !!!… Dumnezeuleeeee !!!… Dumnezeuleeeeeee !!!”

8 Responsesto “Test Fizica-termodinamică”

 1. Odille says:

  A man arrives at the gates of Heaven.

  St. Peter asks, “Religion?”

  “Methodist,” the man says.

  St. Peter looks down his list, and says, “Go to Room 24, but be very quiet as you pass Room 8.”

  Another man arrives at the gates of Heaven.

  “Religion?”

  “Baptist.”

  “Go to Room 18, but be very quiet as you pass Room 8.”

  A third man arrives at the gates.

  “Religion?”

  “Jewish.”

  “Go to Room 11, but be very quiet as you pass Room 8.”

  The man says, “I can understand there being different rooms for different religions, but why must we all be quiet when we pass Room 8?”

  “Well, the Catholics are in Room 8,” St. Peter replies, “and they think they’re the only ones here.”

  🙂

  ODLM, inteleg ca esti foarte ocupat, dar si Marinica este la fel de ocupat?
  Nu ma mira faptul ca Adorata se simte neglijata. 🙂

 2. Odille- de marţi 23. 04. a.c. Marinică a postat un articol propriu şi două funny. L-am rugat pe el să mă suplinească şi în trei zile a introdus trei postări. Nu-l pot suprasolicita, mai ales că mă ajută şi în grădină. Eu tund gazonul şi el îmi bea berea.

  Eu cred că musulmanii se cred singuri acolo la RAI Uno.

 3. Odille says:

  ODLM, oh, nu am stiut ca lui Marinica ii apartin toate aceste postari din ultimile zile, scuzele mele si felicitari lui Marinica! 🙂

  Am citit aventurile lui Marinica si ale Adorabilei cu clama, si impresia mea este ca desi ei traiesc in “The Land of Love and Happiness-Honey-and- Sky with no clouds”, parca, parca, Marinica vede un norisor pe cer si are niste probleme nerezolvate cu Adorabila. 🙂

  Ii transmit ceea ce am auzit si eu ieri de la o cunostinta cu Certificat si Stampila de Membra a Lumii Spiritualitatii. Pt cei care au probleme nerezolvate cu o Persoana X, sa scrie o scrisoare adresata Persoanei X in care sa-si descarce sufletul cu totul.

  Sa nu trimita scrisoarea, sa o arda. In acest fel isi elibereaza sufletul.

  Aceeasi Specialista in Spiritualitate mi-a spus ca are o prietena care i-a urmat sfatul si care are asa de multe probleme cu sotul incit scrie intr-un Jurnal in fiecare zi si apoi arde pagina. 🙂 🙂

 4. Odille- mi-a spus Marinică că a tot scris, dar l-a prins Adorabila cu ele nearse şi l-a ars 🙂

 5. Odille says:

  ODLM,
  Oh, bietul Marinica!

  “Odille- mi-a spus Marinică că a tot scris, dar l-a prins Adorabila cu ele nearse şi l-a ars”

  In cazuri de acest gen este ca pe Titanic. Foarte putzine veste si mai putzine barci 🙂

 6. Odille- ştie să înoate Marinică. Se strecoară până la geamandură şi se agaţă de un pai. Ar fi bine dacă bărcile ar fi de salvare, dar nu sunt. Degeaba s-ar urca Marinică într-una, tot îl dibuieşte.

 7. Odille says:

  ODLM,

  “Degeaba s-ar urca Marinică într-una, tot îl dibuieşte.”

  Adorabila este un fel de “charming drone”! 🙂 🙂

 8. Odille- Adorabila este Charming Lionesse

Leave a Reply

CommentLuv badge

top
%d bloggers like this: