search
top


Ridicări la putere

Nu trebuie să ştii germana. Doar puţină mate…

11 Responsesto “Ridicări la putere”

 1. Odille says:

  Oh, draga ODLM, eu fac aceste calcule si in acelasi timp ma si rujez. 🙂 🙂

  P.S. Impresionant!

 2. Odille- eu calcule mai fac, dar de rujat…niciodată!
  Am mai văzut un caz cu un mulatru, cu un talent deosebit la desen, care a fost plimbat 30 minute cu elicopterul pentru prima oară deasupra Parisului. Apoi, a desenat toate clădirile în cele mai mici amănunte cu o precizie de 98%. Era autist şi numai acest talent îl avea, în rest nu ştia nici 1 x 1… Eu nu mi-aş dori astfel de abilităţi pentru că pe undeva cred că sunt nişte fire duse strâmb, dar nu m-aş supăra dacă m-ar ridica şi pe mine cineva un peek la putere.

 3. Odille says:

  ODLM, am vazut si eu acel clip despre care povestesti si sunt cu totul de accord, este bine sa fim inteligenti, dar in limita normalului. 🙂

  Insa putem sa fim frumosi/frumoase, dragalasi/dragalase, fara nicio limita si acest fapt nu ar aduce rau nimanui. 🙂 🙂

 4. Până recent primeam spamm-uri numai în limba engleză. Iată acum un text în română cu un link care te îndeamnă să te încălzeşti prin pardoseală:

  “Eu sunt o mamica fericita in Romania. Viata nu e usoara si chiar daca oamenii din jur se gandeste sa plece, eu vreau sa cresc fetita in ROmania, sa creasca pe pamant roman. Sa are si ia un viitor aiciisa”

  Cum pot eu să condamn un mămică care vroieşte să crească fetiţa pe cernoziomul rromân? Ar fi o împietate grasă din partea mea.

 5. Odille says:

  ODLM, te rog mult sa fii dragut si sa ma ajuti cu citeva informatii.

  Mi-ar face mare placere daca Romania ar cistiga, chiar si daca reprezentantul Romaniei se va imbraca intr-o rochie lunga de seara. Daca rochia este designed de Dna Doina Levintza sunt sigura ca va fi o frumusete (ma refer la rochie).

  Am citit un articol din care am inteles ca Cezar Ouatu a primit cel mai mare numar de puncte. Este adevarat?

 6. Odille says:

  ODLM, voi posta un articol scris de Simona Catrina referitor la aceasta competitie.

  Daca vei crede ca nu se potriveste atmosferei blogului, te rog sa-l delete.

  http://adevarul.ro/entertainment/celebritati/maimutareala-sismenurile-eurovision-vazut-ochii-mei-1_5193673a053c7dd83f9d84d0/index.html#

 7. Odille- Nu am citit un astfel de articol, dar nu cred că s-a făcut public rezulatatul voturilor pentru semifinale. Ar fi împotriva logicii concursului să stabileşti încă de la semifinale punctajul pentru că s-ar influenţa major rezultatul finalei.

  Poate primesc nişte sudălmi, dar eu am serioase rezerve faţă de o astfel de voce. O fi Cezar cu diplome, apreciat pentru tehnica stăpânirii glasului, dar eu în general, privesc anomaliile doar pe Discovery.

 8. Odille- mulţumesc pentru link. Simona are dreptate în multe privinţe atunci când descrie atmosfera din culise de la Eurovision

 9. Odille says:

  ODLM,

  Spectacolul pe care il prezinta acest tinar este ca un puzzle in care piesele nu se potrivesc. As spune ca, dupa opinia mea, nu trece “The Duck Test”. 🙂

  “The duck test, “If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a duck”, suggests that a person can identify an unknown subject by observing that subject’s habitual characteristics.”

  Insa, asa cum pt un segment de populatie, “Lacul Lebedelor” in care lebadutzele sunt barbati in rochite scurte de tul, cu nodul lui Adam proeminent, cu corpuri de barbat cu tot cu decolteuri neapetisante, este un spectacol atragator, (eu am plecat la pauza de la asa un spectacol pt ca nu se potrivea cu ideea mea de armonie, dar acest lucru nu inseamna ca eu aveam dreptate), tot asa si acest tinar s-ar putea sa aiba succes. Depinde de cit de mare este acel segment intre cei care voteaza.

  Am reusit sa gasesc un clip pe Internet cu his performance la Eurovision, si nu m-am simtit confortabil.

  Va doresc un weekend minunat!

 10. Odille- Cezar Ouatu a ocupat locul 13, iar din 39 de ţări, au fost unele care chiar l-au votat. Eu nu!

 11. Crăieselor, sunt la muncă zilnică în grădină. Mai am la un colţ… şi încep munca în casă la zugrăvit. Sper să-mi revin.

Leave a Reply

CommentLuv badge
top
%d bloggers like this: