search
top


Liberty Mutual Insurance

12 Responsesto “Liberty Mutual Insurance”

 1. Odille says:

  ODLM, Offf. ii simt lipsa acestei companii. Liberty Mutual si-a vindut business-ul din Canada. Era o companie foarte buna.

  Deocamdata este minunat faptul ca nu exista aparate pe care sa le foloseasca companiile de asigurare pt a ne citi gindurile.

  Masina mea are la schimbatorul de viteze: Drive, Reverse, 2, 1 si DREAMING TIME! 🙂
  Cind conduc masina ma relaxez si intru intr-un dream mode. Mi s-a intimplat de multe ori sa o iau la nord in loc de sud, sa ies dintr-o plaza pe o alta iesire si sa o pornesc gresit si sa conduc vreme buna de citiva Kilometri pina cind am un moment de semi-realitate si vad numele unei strazi care nu ar fi trebuit sa fi fost in calea mea.

  Am insa, de la compania de asigurare, punctaj maxim si cel mai bun discount pe care-l au, pt buna purtare (nu ma laud, este adevarat). Am un punctaj mai bun decit sotul meu care este cu adevarat un foarte bun driver. Eu recunosc ca nu am talent deloc.

  Dar conduc cumintica si in vis si nu am avut niciodata nici macar un tichet de parcare ilegala. (Doamne ajuta sa fie tot asa!)

 2. Odille says:

  ODLM, noi cei din Provincia Ontario ridem cam minzeste cind este vorba despre asigurare. S-a scumpit foarte mult de-a lungul anilor.

  Exista o lege conform careia toti care traiesc in aceeasi casa si au permis de conducere (care se poate obtine incepind cu 16 ani), automat sunt inclusi in asigurarea pt masina, indiferent daca vor conduce masina sau nu. Ratele pt tineri, in mod special pt barbati, sunt foarte ridicate.
  Daca te muti intr-o zona cu trafic mai mare vei plati mai mult pt ca riscul sa fii intr-un accident este mai mare, etc.

  O zi fara griji!

  P.S. Ar trebui sa se construiasca masini cu dubla frina pt a le da sotiilor posibilitatea sa opreasca masina de cite ori vad o rochita intr-o vitrina. 🙂

 3. Odille- tare mi-a plăcut descrierea cuminţeniei la volan. Se pare că eşti cel mai cuminte cetăţean ontarioez. Despre ce asigurare vorbeşti ? Casco sau cea obligatorie?

  Maşina mea este cu dublă acceleraţie. De câte ori văd o rochiţă pe stradă, mai scurtă, mi se apasă acceleraţia până dau de-o babadracu.

 4. Tecoma says:

  Mine? My policy is love :))

 5. Odille says:

  Buna Dimineata! Buna Dimineata!

  ODLM, Imi pare rau dar nu stiu ce este CASCO. Noi avem un singur tip de asigurare, si ce pot sa-ti spun este ca platim mult si ca nu ni se vinde masina de catre dealer daca nu avem asigurare.

  Asa se explica turnurile stralucitoare pe care le detin firmele de asigurare.

  Sunt multe criterii pt calcularea sumei anuale, dar ratele cresc anual si fara sa fi avut vreun claim.

  Se amesteca gender (barbatii tineri platesc cel mai mult), cu linguri pline cu virf de dosar (informatiile sunt centralizate pe computer, pe viata), se presara tichetele de parcare, se mai adauga traficul din zona unde locuiesti, esenta din citi kilometri parcurgi pe luna, un pic de praf din virsta pe care o ai, apoi se adauga o cantitate mai mare, din ochi, de ce fel de masina conduci si cit de nebunatic pari sa fii in decapotabila, un virf de lingurita din statisticile care arata ce sansa are masina de a fi furata ( in acest domeniu specialistii sunt in general rusi), se coace totul bine si iese ceva ca un cozonac moldovenesc, rumen si grasutz.

  Cind ti se da pretul, primul gind este ca vrei sa mergi numai cu bicicleta. 🙂

  A aparut o noua lege cum ca ambele miini trebuie sa fie tot timpul pe volan. Ca urmare s-a terminat cu aplicarea gratioasa a unei dulci si romantice culori pe guritza, cu pictatul ochisorilor la stop, cu cautatul in poseta si scosul continutului posetei pe scaunul alaturat. No more fun! Dar avem inca voie sa visam cit vrem! 🙂

 6. Odille- voi reveni cu explicaţii. Noapte bună Ontario.

 7. Odille says:

  Dragilor, Buna Dimineata!

  ODLM, mi se pare mie, sau inca nu ai terminat cu zugravitul?

  Eu cred ca voi zugravi casa in alb si cu capsoare de sori rizind. 🙂 Am asa o mare nevoie de lumina si caldura.

  Dupa multe zile cu ploi reci si zburlite de vint, zile friguroase si fara un pic de soare, suntem cu nervisorii precum hirtia creponata. 🙂 Pentru a-I imblinzi, din frigider imi zimbeste cu guritza pina la urechi un tort minunat Chocolate- Orange Grand Marnier si am pregatit si niste delicioase cornutele cu nuca.

  Ma bate gindul ca atunci cind vor sosi zile calde si cu soare sa incerc o dieta un pic mai sanatoasa. Norocul este ca vremea frumoasa nu tine mult in Canada. 🙂

  Weekend superb!

 8. Odille- deocamdată nu zugrăvesc. Fac o pauză pentru alte chestiuni mai arzătoare.
  Poate deschid frigiderul şi găsesc şi eu un tortuleţ de ciocolată. Doamne fereşte să găsesc un Grand Marin în fridge.
  Soare, cald, clepsidre sumar înfăşurate, voie bună, priviri vesele. Cam asta sugerează Bucureştiul în aceste zile.
  Un weekend de vis


 9. CristinaC says:

  Bine v-am gasit!
  Pot sa indraznesc sa va rog sa imi trimiteri si mie gânduri si energii pozitive azi la 11:30 Ontario time?
  Multumesc si revin cu precizarile de rigoare mai pe seara!

 10. CristinaC- acum am citit. Ai toate energiile pozitive de care sunt capabil trimise acum cu DHL

 11. Odille says:

  Draga Cristina,

  Imi pare foarte rau ca am citit mesajul tau tirziu. Abia acum am intrat pe blog.

  ODLM fiind asa de ocupat intru mai rar.

  Iti trimit cele mai bune ginduri si cosuri pline cu energii positive.

  Sper ca totul este bine. Iti voi trimite un email.

  Cu mult drag.

 12. CristinaC says:

  Dragilor

  Mii de multumiri!
  Am avut un interviu si cum de mult timp nu am mai trecut prin acest experiment…aveam mare nevoie de suport moral.

  Rezultatul îl aflu probabil săptămâna viitoare si oricare va fi va fi ok….măcar am încercat . Daca nu o făceam imi părea rău…

  Va urez un weekend de vis tuturor!

Leave a Reply

CommentLuv badge

top
%d bloggers like this: