search
top


Pharrell Williams- Happy

Îmi pare rău că nu este embedabil acest film. Vă dau link-ul:

http://24hoursofhappy.com/

Melodia “Happy” este dansată de circa 480 de persoane în diferite locuri şi cu simţ diferit al mişcării. După ce se încarcă, daţi click în stânga sau dreapta ceasului şi săriţi din dansator în dansator. Îl puteţi alege şi la întâmplare dând click pe ceas la orice oră din cele 24 pe care vi le ofer cu drag de voi.
Spuneţi-mi care credeţi că este cel mai grozav în opinia voastră. Indicaţi ora, minutul şi secunda şi dacă este AM sau PM. La mine, clipul începe la ora locală la care-l accesezi. Nu ştiu dacă este aşa şi pe alte continente.
Atenţie! Site-ul NU merge pe telefoanele mobile

24 Responsesto “Pharrell Williams- Happy”

 1. Odille says:

  Imi pare rau, ODLM, dar cind incerc sa deschid acest site, mi se cere sa download a new browser. Am downloaded Google Chrome (era una dintre optiuni), insa tot imi apare acel mesaj.

  O saptamina fumoasa!

 2. CristinaC says:

  Fain!
  La mine e12:10… Noapte ar fi trebuit sa vin mai repede ca sa ma joc pe clipul acesta….

  Noapte buna!

 3. simf says:

  tantile de la 11.36 o, ie 🙂
  simf´s last blog post ..Răgaz

 4. Odille- îmi pare tare rău că nu reuşeşti să deschizi link-ul. Copy/paste acest link în browser. Poate aşa merge.

  http://24hoursofhappy.com/

  Este păcat să nu îl vezi

 5. CristinaC- să înţeleg că tu reuşeşti să deschizi link-ul?

 6. Simf- sunt tare haioase tantile. Nu vor suferi de artroză. Mie-mi place bătrânica de la 10:04 PM. Ce corp are la vârsta asta! 🙂

 7. CristinaC says:

  Buna dimineata intr-o luni inghetata!

  Omule… eu am reusit de pe ipad azi noapte… acum am mai incercat odata pe PC si imi da acelasi mesaj ca si Odillei : get a new web browser… dar eu nu pot instala la birou as dupa capul meu …. as ca raman pe safari si ma voi uita mai cu atentie….

  Va urez o saptamana buna!

 8. Odille says:

  Dragii mei, nu este destul ca nu pot sa deschid acest site, dar dupa ce am instalat de doua ori Google Chrome, primesc un mesaj care este si incorect scris:
  “YOUR BROWSER IS TO OLD TO VIEW HAPPY – THE 24H MUSIC VIDÉO”.

  🙂

  Cristina, iti multumesc pt comentariu. M-a linistit pt ca imi blamam computerasul.

  Se pare ca noi, cei din America de Nord suntem “protejati” sa nu cumva sa credem ca in viata ar mai exista si altceva decit munca. Dar noi vom continua, in ciuda lor, sa ne bucuram de frumusetile vietii, inclusiv munca. 🙂 🙂

 9. calina says:

  Am accesat din nou link-ul sa o vad si eu pe batranica de la 10:04 PM 🙂 fiindca devin isterica cand vine vorba despre varsta. In ultima vreme nu aud decat ca: “ai X ani nici nu-ti sta bine sa ai x kg.”
  Oricum m-am linistit vazand-o 🙂

 10. Odille- eu am versiunea asta de Chrome “Version 31.0.1650.57 m” şi este up to date. În dreapta sus în acest browser găseşti un pătrăţel cu linii orizontale. Click pe el şi se deschide o fereastră. Accesează “About Google Chrome” şi spune-mi ce versiune ai. Eu reuşesc să deschid clipul fără probleme.
  Nu mi-ai precizat dacă ai accesat cu copy/paste direct în browser linkul http://24hoursofhappy.com/
  Happy surfing!

 11. Calina- cum îl aflăm pe X ? Este în corelaţie cu Y ?

 12. Odille says:

  ODLM, esti asa de dragut! Iti multumesc.

  Am executat exact cum mi-ai spus si aceasta este versiunea care imi apare in “About Google Chrome”:


  Google Chrome
  A web browser built for speed, simplicity, and security
  Get help with using Chrome Report an issue
  Version 31.0.1650.57 m

  Google Chrome is up to date.”

  ————————————

  Am incercat si copy/paste si primesc acelasi mesaj.

  ———-

  Nu-mi dau seama care este problema.

  In doua saptamini voi avea acces la alte doua computere si voi incerca din nou.

  Noapte Buna si multumesc din nou!

 13. calina says:

  O corelatie ciudata 😛 …
  Buna dimineata :)!

 14. Odille- până atunci vor mai apărea postări. Ai să uiţi de link-ul ăsta

 15. Calina- bună dimineaţa. Te pot ajuta c-o relaţie?

 16. calina says:

  Numai daca de data asta nu are de a face cu lantul slabiciunilor :))

 17. Odille says:

  ODLM, cu siguranta, nu voi uita!

  Una din calitatile, dar si din defectele mele este si faptul ca imi este extrem de greu sa uit. 🙂
  De multe ori fac efort sa uit, imi mobilizez tot ce am invatat din ce am citit, din cursurile de spiritualitate, din documentare, din conversatiile cu prieteni, si la sfirsit imi dau seama ca nu am uitat nimic. 🙂 Pastrez totul ca intr-o uriasa biblioteca online. 🙂

  O zi frumoasa!

 18. Odille- acum, că te-am ambiţionat, ai să-ţi pui POST-IT-uri pe frigider, pe mobilă, pe laptop, pe rochiţe, pe vizorul de la uşă, doar ca să-mi dovedeşti că n-ai uitat 🙂
  Este bine să mai şi uiţi fapte, tăceri, argumente. Altfel, Google va apela la tine dacă se află în încurcătură. Mai ales că deţii şi funcţia “auto-complete” 🙂

 19. Odille says:

  ODLM,
  Cite un Post-It roz pe oglinda-oglinjoara 🙂 si pe tortul din frigider, nu dau gresh niciodata. 🙂

  Imi este drag Internetul si ma intreb cum am trait fara google, fara e-mail? 🙂 Insa sunt foarte recunoscatoare Universului pt genul de memorie care ne-a fost daruit. Sertare si sertarase, fiecare cu funditze si cu stickers de diferite culori, care sa ne ajute sa ne rechemam amintirile intr-o fractiune de secunda. In sertare gasim amintiri incarcate cu emotii, salvam expresii de pe chipul celor dragi, nuante ale unei voci. Cind facem search in google pt cuvintul “dans” spre exemplu, primim sute de sites, dar cind facem search in propria memorie, s-ar putea sa primim numai emotia “acelui” dans si sa fim fericiti.

 20. Odille says:

  ODLM,

  A invata sa uit este un Work-in-Progress Project. 🙂 🙂

  Ai dreptate, este pacat sa-mi umbresc bucuriile.

 21. Odille- Google şi e-mail ne ajută să ne găsim virtual. Trimiţi un e-mail de felicitare, sau un “cemaifaci” şi gata, se cheamă că ţi-ai îndeplinit o sarcină pe ziua respectivă. Înainte de ele, ardeai de dorinţa de a te vedea în persoană, de a-ţi strânge mâna cu subînţeles, de a îmbrăţişa până şi aerul din jurul persoanei iubite.
  Oare este mai bine azi? Fiecare epocă cu avantajele şi dezavantajele ei. Liniştea din Evul Mediu şi caleaşca cu care soseai la castelul iubitei, rochiile lungi care măturau de praf pardoseala sălii de dans, evantaiul după care se ascundeau pentru a spori enigma, soţul burduhănos şi bogat, iubitul sprinten ca pana din coada săgeţii şi iute în sânge la dragoste, clevetitoarele de salon care provocau sinucideri prin zvonuri fabricate.
  Mi-aş dori să-mi văd urmaşii de peste zece generaţii. Tot aşa de admiraţi, frumoşi şi modeşti or fi?

 22. Odille says:

  ODLM,

  “Trimiţi un e-mail de felicitare, sau un “cemaifaci” şi gata, se cheamă că ţi-ai îndeplinit o sarcină pe ziua respectivă.”

  Nu stiu daca ma crezi, dar cind trimit un e-mail cu urari, traiesc bucuria acelor urari. Simt ca si cum am fi fost impreuna si I le-as fi daruit.

  “Înainte de ele, ardeai de dorinţa de a te vedea în persoană, de a-ţi strânge mâna cu subînţeles, de a îmbrăţişa până şi aerul din jurul persoanei iubite.”

  Oh! Nu e-mail-ul ne indeparteaza unul de celalalt. Lipsa sentimentului ca “arzi de dorinta de a te vedea…………….”. face ca oamenii sa se limiteze la e-mail. Poate fi neutru si ca urmare comod.

  Cei care se iubesc si “ard de dorinta” de a fi impreuna, vor gasi intotdeauna o cale.

  “Where there’s a will, there’s a way!” 🙂

 23. Odille says:

  La fel si in prieteniile adevarate, chiar daca ne-ar desparti oceanul si jumatate de continent, citeva minute vom gasi pt ca gindurile si vocile sa ni se intilneasca.

  Cind sosesc la Bucuresti, imi pregatesc celularul de Romania inca din avion. Cum sunt tzop in taxi, abia astept sa aud vocile prietenilor.

  O cafea cu un prieten bun este ca o vacanta.

  Sunt si prieteni ca sucurile advertised drept “naturale”, si “concentrate” si cind te uiti la ingrediente, principalul component este apa. Mai bun de inotat decit de baut.

 24. Odille- tu eşti tare romantică şi devotată acestor ţinuturi. Să nu-mi spui că numai “o cafea” cu un prieten bun te remontează! Nişte joffre şi o amandină pour la bon bouche întregesc peisajul.
  Prieteniile ca sucurile cu E-uri sunt nocive şi diluează esenţa.

Leave a Reply

CommentLuv badge

top
%d bloggers like this: