Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. hmm..această melodie îmi aduce aminte de zilele toride de vară la mal de mare ..când nu exista bucățică de asfalt sau nisip pe care să nu se danseze așa 🙂 …majori sau copii 🙂

 2. Crisa- dansul, ca atare, este puţin dezmăţat, dar poţi să-i spui unui brazilian că este prea senzual? Copacabana este un videoclip perpetuu.

 3. ODLM, nu ma voi muta in Brazilia! 🙂

  Un tango poate fi dansat cu maximum de temperament si in acelasi timp decent.

 4. ODLM,

  Am descoperit cu placere ce efect grozav are asupa unui pacient, un medic care intra in cabinet si se recomanda cu zimbet si incredere, Hi, I am Dr. Sunshine!

  Pina acum nu am mai intilnit pe nimeni cu acest nume de familie.

  Imi imaginez ca daca un medic s-ar numi Dr Heal, pacientul ar pleca din cabinet total vindecat. 🙂

 5. ODLM,

  Desi nu doresc sa scriu comentarii cu caracter politic pe acest blog, sunt prea abatuta pt a nu scrie ce simt.

  Nu cred ca m-am mai simtit asa de umilita ca sunt rominca de mult timp, cum m-am simti zilele trecute, din cauza unui asa zis “om de stat” romin.

  Un conducator al unei tari sa faca politica vorbind in dodii pe facebook, el reprezentind o tara, este sub orice critica.

 6. Odille- un Dr. Sunshine poate produce şi insolaţie. Depinde ce experienţă are. Noi avem şi câţiva Dr. Hell care au plecat din cabinet, la casa lui de acolo.

 7. ODLM,

  Sa inteleg ca ar fi trebuit sa ma simt umilita din cauza mai multor, asa zisi, “oameni de stat” romini? 🙂 Ai dreptate!

  M-am referit la acel personaj care disparuse precum “Jack-in-the-box”, un clovn care este ascuns intr-o cutie, sau scos la iveala cu o manivela, dupa cum doreste papusarul.

 8. ODLM,

  “Odille- sunt mulţi oameni de stat degeaba la noi în ţară”

  Dar ei nu “stau degeaba”, andreleaza, dar numai ochiuri pe dos. Pina cind vor atinge un punct maxim cind li se va spune ca modelul acela nu se mai poarta, este obsolete.