search
top


Duo Paradise

Eu zic că se iubesc…

6 Responsesto “Duo Paradise”

 1. calina says:

  🙂 asa zic si eu 😉

 2. Odille says:

  ODLM,

  Dupa o raita, dis-de-dimineata, prin ziare rominesti, sunt un pic plouata, dar fac efort sa-mi scutur tristetile si melancoliile.

  Sa ne luam picaturi din potiunea de bunatate si iubire pregatita de suflet si sa ne avintam intr-o noua zi.

  ODLM, multumesc pt acest minunat clip.

  Am citit ca primarul doreste sa inchida cinematografele si teatrele din cladiri cu risc seismic ridicat. Imi aduc aminte cum vorbeau bunicii despre cladiri care pt ei insemnau amintiri
  si care nu mai existau. Atunci nu intelegeam!

  Si totusi, daca prezinta pericol, toate aceste cladiri ar trebui demolate si un centru nou sa fie construit.
  Amintirile nu se pierd.

 3. Odille- am citit şi eu ştirea. Ca o paranteză, regret nespus trecerea în nefiinţă a actorului Mişu Fotino. Făceau un cuplu frumos, el şi Ileana Stana Ionescu. Vocile lor îmi răsună şi acum în urechi. Dumnezeu să-l odihnească.
  Sunt câteva teatre şi cinematografe cu risc seismic grad I. Un cutremur mai mare de 6 grade i-ar prinde pe toţi spectatorii. Mi se pare o măsură corectă să le strămute în alte săli atunci când sunt puse în pericol vieţi de oameni.
  Înţeleg că locatarii de deasupra se opun consolidării. Mulţi proprietari s-au mutat în locuinţe mai sigure şi le închiriază pe cele cu risc. Nu vor să investească în consolidare şi atunci pun în pericol viaţa chiriaşilor pe sistemul “ăsta le-a fost norocul”.
  A construi altele moderne presupune un cost pe care Primăria nu şi l-ar putea permite acum, iar Europa nu acordă credite pentru săli culturale. Doar pentru drumuri, pensiuni turistice, proiecte de irigaţii, culturi de viţă de vie nobilă, etc.
  Dar nu-i cam prea dis de dimineaţă?

 4. Odille says:

  ODLM,

  Imi incep activitatea cit mai devreme dimineata, pt ca vreau sa prind timpul care nu se mai intoarce. Daca nu ar fi visele, cred ca nici nu as vrea sa dorm. 🙂

  Si asa am pierdut atit de mult timp. Ani!

  Misu Fotino si oameni ca el, ne-au imbogatit sufletele. Le suntem recunoscatori si plecarea lor ne lasa o tristete in inima.

  In privinta blocurilor de pe Magheru, la venirea in Romania, am inchiriat si noi apartamente cu regim hotelier in blocuri vechi de pe Magheru. Banii ii platesti la intrarea in apartament, pt dublu motiv. 🙂

  O zi frumoasa tuturor!

 5. Odille says:

  ODLM,

  Ai incercat vreodata sa vorbesti cu timpul pierdut? Eu am incercat si uneori timpul ma intreaba cu tristete de ce nu am luptat pt el, stiind ca nu se va reintoarce.

  Singura mea scuza este faptul ca pina pe la virsta de 25 de ani, cred ca pastram notiunea de “timp” a copiilor, ca acel timp este al nostru, ca va fi cu noi intotdeauna si ca urmare tot ce am facut gresit va putea fi indreptat

  Cred ca asa se intreaba si timpul pierdut al Romaniei. Oameni buni, folositi-ma, nu ma irositi, daca nu pt voi, macar pt copiii vostri? Foarte putini il asculta. Oare de ce?

  Asa ajung multi copii sa creasca rapid si sa fie fortati sa foloseasca timpul altor tari, unde, greu vor fi vreodata “acasa”.

 6. Odille- am încercat, dar nici nu mă aude. Cred că nici nu există pentru mine. Eu n-am pierdut niciodată timpul. Am trăit.
  Mă duc să câştig nişte timp, dormind.

Leave a Reply

CommentLuv badge

top
%d bloggers like this: