search
top


Eugen Doga

Va recomand din toata inima concertul marelui compozitor Eugen Doga împreună cu Orchestra Simfonică București, grupul coral Accoustic, soprana Ana Cebotari și tenorul Andrei Lazăr.

Loc: Parcul Titan
Data: 31.08.2014
Ora:18.30

“Celebrul vals din filmul “Gingaşa şi tandra mea fiară” este una dintre cele mai faimoase compoziţii muzicale ale secolului XX. În conformitate cu o decizie specială a UNESCO, acest vals este recunoscut ca fiind unul dintre cele patru capodopere muzicale ale secolului XX, Ronald Reagan considerându-l drept cel mai bun vals al secolului respectiv”

Vă rog să mediatizati evenimentul, pe site, Facebook…

Personal, prefer: https://www.youtube.com/watch?v=1p0pe-1_xUk

Invitatul special al evenimentului vine din Basarabia, în persoana marelui compozitor EUGEN DOGA, creatorul muzicii din filmele “Maria Mirabela”, “Anna Pavlova” “Șatra”,
“ Patul lui Procust”, “ Lăutarii” și multe altele care au avut un mare succes în România.
De la ora 18,30 publicul din sectorul 3 și nu numai, este invitat la un regal muzical.
Concertul extraordinar “MUZICA TINEREȚII NOASTRE “ prezentat pentru prima data în aer liber, într-un parc din Capitală, va fi susținut de maestrul Eugen Doga împreună cu Orchestra Simfonică București, dirijată de Tiberiu Soare și grupul coral Accoustic, dirijat de Daniel Jinga avându-i ca soliști pe soprana Ana Cebotari și tenorul Andrei Lazăr. Piese celebre din marea creație muzicală semnată de Eugen Doga vor transforma Parcul Titan-Parcul Artelor într-o uriașă sală de concert, în aer liber.
Iar la ora 20,00 va intra în scenă cunoscuta formație ZDOB și ZDUB din Chișinău, care va susține, în dulcele nostru grai comun, un concert exploziv, seara încheindu-se cu un foc de artificii.

4 Responsesto “Eugen Doga”

 1. Odille says:

  ODLM, iti multumesc.

  Misterios, iti ravaseste sufletul, ca apoi sa-l bintuie ani in sir.

  Nu as dori sa dansez acest vals cu persoana iubita pt ca imi transmite tristetea despartirii.

 2. Odille- venit din concediu, treburile s-au făcut o grămadă mare şi ameninţă să se prăbuşească peste creştetul meu. Voi avansa pe blog când găsesc pe jos o fereastră abandonată de vreme, sau de lene, de alţii…
  Vă doresc un weekend molipsitor de plăcut

 3. CristinaC says:

  E vineri!
  Si eu va doresc un weekend de vis!
  Am avut o saptamana tare grea… la birou pana la 7 sera… cel putin.

 4. CristinaC- Bine că ai scăpat de săptămâna tare grea. Vin celea uşoare acum.

Leave a Reply

CommentLuv badge

top
%d bloggers like this: