search
top


Wedding Pictures

10 Responsesto “Wedding Pictures”

 1. Odille says:

  Nostim foc!

  Cind, insa, devine realitate, si mireasa a fost “foarte apropiata” 🙂 cu mai toti cei de sex masculin de la masa de onoare (nash, si partenerii domnisoarelor de oanoare), atunci devine in picutz jenant. 🙂

 2. Odille- ultima întrebare cu “cine crede că acest mariaj va dura?” lasă un personaj mofluz şi cretinel. Încă o dată se dovedeşte mărinimia bărbatului care acceptă şi trecut şi prezent şi viitor precum un imbecil demn. Foarte inspirat clipul.

 3. Odille says:

  ODLM,

  Nu stiu cum sa explic acest fenomen. In Canada/America, nu se face rodaj masinilor. Nu exista asa un concept.

  Insa, in privinta mariajelor, barbatii sunt incintati si apreciaza experienta mireselor.

  Se pare ca aceasta cultura Nord-Americana s-a extins si in Romania. 🙂

 4. Odille- bărbaţii româneşti ar aprecia dacă experienţa mireselor ar veni numai din cărţi şi filme. Sau de la fostul soţ 🙂 “Semănaţi foarte bine cu cel de-al cincilea meu soţ, domnule” “Dar de câte ori aţi fost măritată?” “De patru ori…”
  Degeaba spui că îţi aştepţi prinţul dacă între timp te-ai distrat cu tot regatul

 5. Odille- experienţa mireselor se măsoară în grade de intensitate furnizate pe inch pătrat. Cu cât mai pătrat inch-ul cu atât se distribuie mai uniform pe la colţuri de suflet şi inimă.

 6. Odille says:

  Buna Dimineata! Buna Dimineata!

  ODLM, parerea mea este ca “experienta” nu are nimic cu inima si sufletul. Cred ca este un fel de a se mentine in forma. 🙂

  Offf…cred ca ai vazut ce s-a intimplat la Ottawa. Asta inseamna, ca se va intensifica si mai mult controlul pe aerporturi.
  Inteleg ca este nevoie de acest control, dar ne distruge orice placere de a calatori.

  Numai pt a calatori la New York, capitala Nord-Americana a culturii, pt un zbor de o ora si 15 minute, trebuie sa fim la aeroport cu 3 ore inainte.
  Suntem controlati pe aeroportul din Toronto de ofiteri americani. Controale peste controale, descaltat, scos jachete, pulovere, curele, si pe mine m-au “invitat” de citeva ori in borcanul cu X-Ray.

  O zi frumoasa!

 7. Odille- bună dimineaţa. Americanii prea îşi bagă nasul peste tot, de aia au şi aşa mulţi neprieteni. Uite noi, suntem dujmani numai între noi. Ne căsăpim reciproc. Pe clanuri 🙂

 8. Odille says:

  ODLM,

  Daca as trai in Romania si as avea o curte, as planta numai lavanda si flori.
  As simti ca ma trezesc intr-o pagina de basm.

  Cind calatoresc, ce nu stiu cei care ne controleaza este faptul ca eu sunt pregatita pt orice atac al microbilor. 🙂 In poseta am esenta de lavanda si citeva alte esente pure, organice.

  Nu va sfatuiesc sa beti ceai de lavanda pt ca este amarui si prea parfumat. Imi plac lacramioarele, spre exemplu, dar nu sa le pap. 🙂

 9. Odille says:

  ODLM,

  In comentariul postat inaintea comentariului meu, apare ca si cum ai avea o noua postare, “Sus pe faras”.

  Nu inteleg daca eu nu pot sa o accesez, sau este altceva?

  Sa aveti cu totii un weekend delicios!

 10. Odille- comentariul este la postarea mea intitulată “Instructiv” şi este o atenţionare că eseul profesorului E. Vasilescu este preluat de la mine de pe blog pe blogul “Sus pe făraş”

Leave a Reply

CommentLuv badge
top
%d bloggers like this: