search
top


Ar-de-leni

10924767_640062389438180_6972169229966482159_n

20 Responsesto “Ar-de-leni”

 1. CristinaC says:

  No.. no …ca nu toti suntem asa lenti… dar in principiu ai dreptate…

  Sa aveti un weekend bun si nu foarte friguros!

 2. Crăieselor, este noapte, acum ne-am întors de la Cheia unde am petrecut câteva zile minunate. Este o pensiune acolo, nu vă spun numele ca să nu tăbărâţi pe ea, dar are nişte bucate bune, din care menţionez: ciorbă de curcan cu lămâie, ciorbă de perişoare, sarmale dichisite, grătar, saramură de crap, vin fiert, cozonac de casă ca adus de pe Marte ( fac marţienii cozonac şi-l trimit cu DHL. Nici nu se cade să-l înghiţi. Îl plimbi olecuţă prin cerul gurii şi adormi de plăcere. Este pentru toate gusturile: numai cu ciocolată, sau cu nucă, sau cu simplu. Nu mai vrei altceva. Am copiat reţeta. E secretă. Va sta în seif la Coca Cola). Ca denumire, bucatele sunt cunoscute, dar felul cum sunt pregătite ar merita să poarte alt nume, personalizat. Proprietarul este comandant de vas, iar soţia a fost campioană pe ţară la tenis de câmp. Sunt sub 30 de ani şi au doi băieţi de 7 şi 4, miraculoşi de frumoşi şi isteţi. Ce le mai trebuie?
  Vă implor să mă scuzaţi că n-am mai intrat pe blog. Un an îmbelşugat şi cu sănătate vă doresc

 3. CristinaC says:

  Omule ma bucur ca ti-a căzut bine minivacanța!
  Mi s-a facut foame doar citind…..si pe aici pe unde sunt acuma numai si numai Fast food plictisitor…
  Va salut călduros…adică de la +20 Celsius…sdin aeroportul din Austin Texas

 4. Odille says:

  ODLM,

  O vacanta asa de relaxanta este ca si cum ati primit un pic din hrana zeilor. Ma bucur pt voi.

  Insa noi am ramas aici pe blog cu cometariile aruncate in bataia vintului. Macar daca primeam un ravas, chiar si pe o nota de plata, ca sa stim ce se intimpla.

  Sa aveti o saptamina delicioasa!

 5. Odille says:

  ODLM,

  Papica delicioasa, dar spiritualitate?

  Un piculetz de meditatie in grup, cintat tinindu-va de sortulete cu pete de cozonac bun cu ciocolata?

  Avem niste cunostinte, un cuplu de medici, care au decis ca in aceasta etapa din viata lor, si din cauza stresului mare, au nevoie de relaxare. Au gasit un Guru cu care au avut mai multe intilniri. Apoi, fiecare a stat de vorba separat cu acest guru si fiecaruia i s-a dat o mantra, si li s-a spus ca mantra este strict secreta si ca aceasta mantra este creata in asa un fel incit sa i se potriveasca fiecarui individ.

  Fiecare facea meditatie acasa, intr-o camera separata, dar dupa ceva timp nu au mai rezistat si si-au marturisit unul altuia ce mantra primisera. Era aceeasi!!! 🙂

  Mare dezamagire! Parca isi cam pierduse farmecul intreaga idee. 🙂 Apoi au aflat ca este o mantra care se preada ca exemplu tuturor incepatorilor.

  Guru, era de fapt un Piccolo Guru. 🙂

 6. Odille says:

  Cristina, imbratiseaza cele 20 de grade si bucura-te din toata inima, pt ca noi le vom gusta, probabil, abia pe la sfirsit de Mai si chiar Iunie.

 7. CristinaC says:

  Buna dimineata!
  Tocmai am citit ca a treioa luni din an este cea mai depresiva zi a anunului… si s-ar putea sa aiba dreptate…..

  La buffalo aseara ningea cu fulgi mai asa ca mi-am revenit rapid … la normalul anormal si am si venit la birou azi…
  Mi-a placut povestea cu Guru… si mantra

  Sa aveti o saptmana de vis…

 8. Odille- nu-mi pot imagina cum un cuplu de medici poate crede într-un Guru şi cum mai pot eu a merge la consultaţie la ei? Ei îmi spun că această sete exagerată înseamnă diabet, iar eu ştiu sigur că este sete de iubire şi senzaţional.
  Un Guru este o formă de viaţă cu un inch mai elevată decât Mama Omida. Amândoi însă, urmăresc acelaşi scop care se numeşte divers în diferite culturi: dolar, leu, euro, rupie.

 9. CristinaC- a treia luni din an tocmai a trecut. Urmează a patra, cu veselie.

 10. Odille says:

  Buna Dimineata! Buna Dimineata!

  ODLM,

  Dupa vagoane de fonduri investite in cercetarea pt Diabet, dupa asa de multa cercetare, pina la urma vom fi informati ca pt Diabet pina si Iubirea este daunatoare, fiind mult prea dulce, si se va da interdictie pt “Senzational” si chiar si pt vise frumoase. 🙂

  Tratamentul va fi o dieta numai cu muraturi si daca se poate sa ai ca sot sau sotie, o muratura, ar fi cel mai bine, pt ca oricum nu ai mai dori sa traiesti. 😉

 11. Odille says:

  ODLM,

  Mintea omeneasca este un miracol si are puteri extraordinare, numai ca putini sunt cei care stiu sa click acel switch pt a pasi pe usa cunoasterii acestei puteri.

  Ne antrenam corpul dar antrenamentul mintii este cu totul special. Putem gindi asa cum imi amintesc ca se invirtea acea rotita de la panoul electric, tot timpul in aceeasi directie si fara oprire, sau putem gindi ca o explozie de stele, ca explozia primaverii. Si sta in puterea noastra sa alegem.

  Calugarii budisti pot sa stea pe gheata si prin puterea mintii ies aburi din ei.

  Isi regleaza temperatura corpului si tensiunea.

 12. Odille says:

  Cei doi medici erau cunoscuti si apreciati in Bucuresti inainte de a pleca, insa cind au ajuns in America, deodata, au devenit nimeni. Este cumplit de greu. S-ar fi agatat si de o pana, numai sa aiba senzatia ca aveau un punct de sprijin.

 13. Odille- iubirea este dăunătoare. Depinde de ce parte a baricadei eşti după un pas greşit. “Senzaţionalul” este o momeală la tot pasul şi va coexista şi contrapune cu “statul acasă”.
  Nici cu murătura nu-i bună. Vei avea mereu tendinţa de îndulcire ca o contrapondere la conopida de acasă.

 14. Odille- mintea omenească este mânată spre zări înalte proporţional cu inteligenţa şi imaginaţia. Altfel, dacă n-are consumatori, rotiţa contoarului se înţepeneşte în timp, sau se mişcă foarte încet, împinsă doar de puterea de 1 W a unei lămpi de veghe.
  Nu poţi şti ce-i în mintea călugărilor budişti când stau pe gheaţă şi scot aburi. Poate au iubit şi ei cândva şi amintirile fierb.
  Am un link cu un Test Einstein: http://adevarul.ro/tech/stiinta/testul-inteligenta-einstein-intrebarile-98-oameni-gresesc-raspunsul-1_54bd1bd0448e03c0fdbfa299/index.html

  L-am dovedit în 20 minute şi jur că nu am căutat rezolvarea. A fost o provocare eu cu eu. Cinstea a jucat un rol esenţial în acest caz.
  Dacă nu l-aş fi rezolvat aş fi pus privirea în pământ fără tam-tam.
  Se spune că bărbaţii ar minţi mult mai puţin dacă femeile n-ar pune atâtea întrebări.

 15. Odille says:

  ODLM,

  O intrebare nu a fost inclusa in test. Cine sta intr-o casa uriasa, cu doua etaje, din Snagov, de culoarea prunei? 🙂

  Scuze, sunt extrem de ocupata zilele acestea si inca nu am avut timp sa deschid ultima postare.
  Pe curind!

 16. CristinaC says:

  Buna ziua.
  Omule am incercat sa citesc testul dar fiind țintuită in pat nici măcar de asta nu sunt in stare…promit sa il încerc dupa ce imi trece durerea de cap care ma tine de marți…si nu imi trece cu nimic…..

 17. Odille- nu ştiu cine stă în casa uriaşă de la Snagov. Mă predau…

 18. CristinaC- mai ai durerea de cap? Sper că n-am provocat-o cu testul Einstein.

 19. CristinaC says:

  Nu Omule… n-am facut testul Einstein…inca
  paote resusesc sa ma motivez in viitorul apropiat si sa il fac. Cred ca sunt foarte obosita si corpul meu incearca sa imi spuna sa o las mai moale…Ma deprima iarna asta… abia astept saptamana de Cuba!!!!

 20. CristinaC- lasă-l încolo de test Einstein! Ai grijă de sănătatea ta şi odihneşte-te! Vine ea şi primăvara…

Leave a Reply

CommentLuv badge

top
%d bloggers like this: