search
top


We’ll Meet Again

10 Responsesto “We’ll Meet Again”

 1. CristinaC says:

  Multumesc!
  You made my day!

  Imi vine sa trimit clipul la tot departamentul ca sa se mai destinda atmosfera. (apropos… tocmai intram intr-o sedinta…)

 2. Odille says:

  Daca vrem sa ne simtim bine si fara nicio grija pe lume, ne ducem la o biserica unde slujba este intr-o limba pe care nu o cunoastem, spre exemplu in greaca.

  Nu ne sperie nimic ce ni se spune, nu intelegem nicio amenintare. Totul este pozitiv si noi suntem ca Alba ca Zapada. 🙂

 3. Odille says:

  Iubesc sarbatorile, insa Sarbatorile Pastelui ma bulverseaza cu totul. 🙂 Canadienii, in cei mai multi ani, sarbatoresc la o data diferita de a noastra, unele familii de romani care ne sunt prietene, sarbatoresc ambele zile, unul fiind catholic si altul orthodox. Apoi avem prieteni care sarbatoresc Passover, sau unul dintre ei sarbatoreste Passover si celalalt Pastele.

  De Florii am renuntat sa mai trimit urari, pentru ca le-am incurcat cu totul. 🙂

 4. CristinaC says:

  Odille… si noi sarbatorim de doua ori in anul in care Pastele ortodox (caci numai ei schimba data) cade in alta zi. Copiii mei in brasov mergeau la scoala germana… tinea de biserica reformata… in Anglia si aici au fost la scoala catolica… caci unii din famile sunt catolici… doua sarbatoriri nu strica zic eu…In plus Vinera Mare e zi libera acum… nu saptamana viitoare

 5. Şi tot Salut Salon dovedindu-şi talentul şi legendarul multi-tasking feminin.

  https://www.youtube.com/watch?v=BKezUd_xw20

 6. Odille says:

  “Till we meet again”?

  ODLM,

  “Be careful what you wish for, it might come true.” 🙂

  Uneori, o reintilnire, chiar si printr-un schimb de mesaje, poate sa-ti ruineze amintirile cele mai dragi.

 7. Odille says:

  Cristina, si noi am sarbatorit Pastele de doua ori, mai ales pt fetita, insa Iepurasul de Paste si ouale rosii sunt rezervate Pastelui nostru.

  Am cumparat din nou vopsea de oua de la un magazin grecesc: rosu, galben si albastru. Sunt curioasa ce culori voi obtine. Intotdeauna am o mare surpriza! 🙂

 8. Odille- “We’ll meet again” este un cântec născut din speranţă, din mânerele de susţinere din maşină 🙂

 9. Odille says:

  ODLM,

  Sunt cazuri cind Trabantul, din cartonas asa cum este construit el, este de preferat. 🙂 Minerele, niste aripioare usor lipite, pot sa schimbe cursul vietii. 🙂

 10. Odille- Trabantul din cartonaş nu reţine căldura iubirii şi, în plus, mânerele se pot dezlipi şi rămâi vulnerabil tocmai când ar trebui să fii dedicat trup şi suflet.

Leave a Reply

CommentLuv badge

top
%d bloggers like this: