search
top


Look Up

12 Responsesto “Look Up”

  1. Odille says:

    Mult adevar, dar nu vreau sa judec.

    Fiecare generatie aduce lucruri noi, bune si rele. Nu putem decit sa ne rugam Universului sa-i iubeasca pe copii si pe tineri si sa-i ocroteasca.

    Eu nu-i inteleg deoarece pt mine, sa aud o voce draga, inseamna o imensa bucurie, dar poate pt noua generatie, un mesaj transmite aceleasi sentimente, poate fiecare cuvint este o melodie?

  2. Odille says:

    Draga Cristina,

    Aprilie este o luna care va apartine, este luna in care va sarbatoriti cu totii ziua de nastere, incepind cu Radu, a carei zi este astazi.

    La Multi Ani, sa fiti fericiti, sanatosi, norocul sa fie intotdeauna cu voi, sa aveti numai bucurii si succese!

  3. Odille- generaţia mea a adus lucruri bune. Am contribuit la formarea noii generaţii. Am apreciat filmele văzute la cinematograf. Am pus nişte timbre în clasoare şi peste mii de ani, când vor fi găsite, voi fi elogiat. Am sădit un platan care nu degeaba face umbră Pământului. Am văzut color. Am auzit că politica nu-i de mine din interior, ci s-o buciardez de aici, din fotoliul meu prezidenţial al casei. Am să stau aşa până ce Institutul de Geriatrie are să mă ia ca exponat tânăr. Am un somn de om muncit 🙂

  4. CristinaC- sar şi eu cu urări de fericire şi sănătate, acum în aprilie, pentru toate apriliile care vor urma.

  5. Odille says:

    “Floriile

    de Vasile Alecsandri

    Iată zile-ncălzitoare
    După aspre vijelii !
    Vin Floriile cu soare
    Şi soarele cu Florii.
    Primăvara-ncântătoare
    Scoate iarba pe câmpii.
    Vin Floriile cu soare
    Şi soarele cu Florii.
    Lumea-i toată-n sărbătoare,
    Ceru-i plin de ciocârlii.
    Vin Floriile cu soare
    Şi soarele cu Florii.
    ……….”

    Va doresc o zi minunata de sarbatoare!

    —–

    La noi a nins si avem acum minus 2 grade. 🙂 🙂 Dar tot ne bucuram de aceasta zi!

  6. Odille- la noi ninge în nord, iar în sud, cu petale de cais, piersic şi dude. Cerul este senin, pentru că senine sunt şi visurile mele cu tot cu mlădii, cu conuri de brad necăzute, cu zâmbete de ceea ce scrii.

  7. Odille says:

    ODLM,

    “Trabantul din cartonaş nu reţine căldura iubirii .”

    Oh, nu! Iubirea este mai rezistenta decit credem noi. Uneori, sa vrei sa scapi de ea si nu poti! 🙂 Mi-am adus aminte de un film rusesc vechi din care am vazut numai citeva imagini.

    Trei rusi pleaca la pescuit impreuna cu un catel. Cintau rusii pe drumul prin padure si aruncau un batz catelului. Catzelul, cum vedea baztul, cum fuga sa-l aduca inapoi. 🙂 Ajunsi la lac rusii arunca dinamita in apa. Catelul, tzusht, in lac dupa dinamita, o gaseste si fugutza catre pescari. Incepe o cursa nebuna, catelul cu dinamita incercind sa-i prinda pe rusii pescari. :

    Cam asa si cu iubirea, este ca dinamita, fugi de ea, si ea dupa tine! 🙂 🙂

    Insa sunt si oameni care au multe multe iubiri, ca picourile de pe rochite. Le ingramadesc apoi undeva, in vreun sertar uitat si sunt fresh pt o noua iubire.

  8. Odille says:

    ODLM,

    “Odille- la noi ninge în nord, iar în sud, cu petale de cais, piersic şi dude. ”

    Iti multumesc pentru aceste imagini superbe. Voi cauta si eu poze pe Internet. 🙂

  9. Odille- iubirea respinsă are ghimpi de neîncredere, până a se naşte picourile se suferă atroce ani în şir, inima-i o rocă inertă cu pericard albastru. Când este împlinită, zburdă prin Toronto 🙂

  10. CristinaC says:

    Multumesc din suflet Odiile!

    Si tie iti multumesc Omule. Aprilie aceastaeste foarte asteptat din toate punctele de vedere. Sa speram ca va aduce in sfarsit primavara.
    Am fost plecati in weekend de aceea raspund asa de tarziu .

  11. Odille says:

    ODLM,

    Odille- iubirea respinsă are ghimpi de neîncredere, până a se naşte picourile se suferă atroce ani în şir, inima-i o rocă inertă cu pericard albastru”.

    Cu totul de accord, dar privesc din alta parte a baricadei! 🙂

    Intr-o iubire, si chiar intr-o prietenie, tradarea si neincrederea sunt sentimente devastatoare. Indiferent citi ani se scurg, orice act care ar avea vreo tangenta, sau este perceput ca ar avea vreo tangenta cu ceea ce s-a intimplat, trece prin filtrul acelei dureri si neincrederi si activeaza sute de becuri cit farurile, suna ca marile clopote ale Mitropoliei si ridica semne de intrebare cit Ceahlaul.

  12. Odille says:

    Cristina,

    Cu mare placere!

    ————————–

    Daca s-ar masura cit de canadieni suntem dupa cit de mult urmarim buletinul meteorologic, cred ca as fi cea mai canadiana! 🙂 🙂

    Cristinuta, Vineri vor fi PLUS 16 grade! What about that? Vom fi niste rasfatate! 🙂

Leave a Reply

CommentLuv badge

top
%d bloggers like this: