search
top


Cred şi eu… Are baterii noi.

7 Responsesto “Cred şi eu… Are baterii noi.”

 1. Odille says:

  ODLM,

  Nostim comentariul cu bateriile. 🙂 Cei mici sunt o sursa inepuizabila de energie. Cind ma uit la scumpetea asta de copilas ma gindesc ce frustrati au fost cei din generatiile trecute, crescuti in covatele. 🙂 🙂

 2. Odille- când eram mic, erau la Drăgaică nişte bărci metalice şi mă uitam uimit cum cei mari se dau peste cap. Legile forţei centrifuge erau o nebuloasă pentru mintea mea necoaptă. Eram convins că cei mari căzuseră o dată în cap şi că Dumnezeu nu permite de mai multe ori să te răneşti la distracţie. Nu am încercat atunci, dar acum, de câte ori mă dau peste cap, sunt când mitocan, când mincinos, când iubitule.

 3. Odille says:

  ODLM,

  “Lumea Basmelor” ne-a invatat ca “datul peste cap” este un miracol prin care un broscutz 🙂 se transforma intr-un Printz.

  Imagineaza-ti uimirea si dezamagirea cind asisti la un dat peste cap prin care Printul devine un broscutz care savureaza gize, muste, rime, chiar si soricutze (Nu vorbim de Minnie Mouse, ci de soricutze comune.) 🙂 🙂

 4. Odille- prinţii, oricât de frumoşi şi naivi, nu se mai dau peste cap. Experienţa de broscuţ le-a ajuns deja. Bine, sunt unele specii de prinţi care pupă-n bot un broscuţ care se transformă într-un atlet pe placul lor. Şansa este minimă. Aceeaşi cu a prinde un miriapod şi să-ţi iasă la numărătoare 1001 picioruşe, în loc de fix +/- 1000 plus TVA.

 5. Odille says:

  ODLM,

  Citind mesaje pe care le-am primit cu peste o luna in urma, am gasit o gluma draguta. Spune cam asa:

  “Uneori intilnesti asa un printz, de-ti vine sa te maritzi cu calul.” 🙂

  Va doresc o zi superba.

 6. Odille- calul este cel mai blând animal. Nu-l compara cu un prinţ plin de ifose, care vine la peţit cu Trabantul.

Leave a Reply

CommentLuv badge

top
%d bloggers like this: