search
top


Picată de sus

9 Responsesto “Picată de sus”

 1. Odille says:

  Tot raul spre bine! 🙂 Tipul strazii este mai frumusel decit fostul.

 2. Odille- Nu mi se pare că tipul străzii acesteia este mai deosebit. Mi se pare o stradă normală 🙂 Va trebui să-l duşeze bine de tot, să-l scalde într-o copaie cu clor şi să-l dezveţe de alcool. Oare cu ce o să mai cumpere benzină pentru monstrul negru? Aaaa, am uitat! Şi să-l dea cu spirt!
  Şi pe mine m-a nimerit odată un pantof în cap, însă era de damă şi nu mi se potrivea…

 3. Odille says:

  ODLM,

  Se spune ca femeile frumoase nu sunt cele care aleg, ele sunt alese. De obicei, nu sunt cele mai fericite mariaje. Cred ca este ceva adevar .

  Celelalte femei, care sunt si destepte, aleg ele, si mariajele sunt mai reusite, pt ca se pare ca mai important este ce gindesc femeile despre parteneri, decit invers.

  Am auzit astazi o gluma la radio in masina: “Most women choose to marry jerks because they love to break them down in the smallest pieces and then rebuild them, the way the women want”. 🙂 🙂

  Este numai o gluma, eu vreau ca cel de care m-am indragostit sa ramina intotdeauna asa cum l-am cunoscut, cu mici ajustari, pe ici, pe colo. 🙂 🙂

 4. Odille says:

  Povestea spune ca trebuie sa cauti peste mari si tari pt a gasi cui ii apartine pantofiorul, si vei gasi Fericirea. 🙂

  Asa spune povestea…. Dar pe drum poti gasi si papucei, cizmulitze, galosei, pislarei, care pot sa-ti zimbeasca galesh si sa te farmece. De ce nu? 🙂

 5. Odille- dacă faci un bărbat praf şi încerci să-l remodelezi, va ieşi ceea ce se numeşte “bărbat compozit” şi, chiar şi cu o floare de-l atingi, se va face mii de bucăţi de care te lipseşti şi mai bine iei altul de la second hand.

 6. Odille- papuceii de pe drum sunt aceeaşi pe care ea ţi i-a dat

 7. Odille says:

  ODLM,

  “Odille- dacă faci un bărbat praf şi încerci să-l remodelezi, va ieşi ceea ce se numeşte “bărbat compozit” şi, chiar şi cu o floare de-l atingi, se va face mii de bucăţi de care te lipseşti şi mai bine iei altul de la second hand”.

  Am vazut multe femei care se simt excellent cu barbati ca din plastilina. Ii modeleaza cum doresc.

  Trai pe vatrai!

 8. Odille says:

  Offf! Nu mai inteleg nimic din ce se intimpla acum. Peste tot razboaie, nu pipa pacii, nu porumbelul pacii, nu crenguta de maslin!

  Cred ca tot barbatii poarta vina. Poate daca toti barbatii ar fi obligati sa se imbrace numai in roz, si sa poarte in par un ghiocel sau o viorea, poate le-ar mai imblinzi agresivitatea, si ar fi un pic de liniste.
  Ar si arata chiar draguti. 🙂

 9. Odille- Doamne fereşte să ne îmbrăcăm în roz şi cu vioreaua în păr. Ne-am iubi numai între noi. Ce mă fac eu, că nu pot să sufăr bărbaţii?! 🙂

Leave a Reply

CommentLuv badge
top
%d bloggers like this: