Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. ODLM,

  Acest clip reprezinta limitless mental freedom si foarte mult curaj. Cei mai multi oameni isi construiesc un gard peste care mintea nu are voie sa treaca.

  Vorbind despre mental freedom, 🙂 Boboteaza nu trebuie sa ne gaseasca cu bradul impodobit. M-am despartit greu de el.

  ODLM, te rog sa ne spui cind esti ocupat si nu poti intra pe blog, pt ca noi sa nu-ti aducem un stress cu comentariile noastre. Blog-ul trebuie sa fie o placere si nu o datorie.

 2. Odille- acest clip ilustrează un om căruia îi este indiferentă viaţa. Instinctul de conservare este atrofiat, în schimb, şansa i-l înlocuieşte cu succes. Un gimnast, un acrobat, un alpinist chiar, exersează mult în sală înainte de exerciţiul propriu-zis. Oare cum a învăţat acest temerar să se dea peste cap deasupra unei prăpăstii? De unde a ştiut el că nu i se încurcă sârmele decât făcând o tumbă în plin zbor?
  Doi ardeleni au văzut o parapantă_
  – Ioi, ce arătare! A răpit un om… Io împuşc arătarea…
  Trage şi zice_
  – Gata, am nimerit-o, că văd că a dat drumul la om.

  Îmi pare rău pentru bradul vostru. Noi, anul acesta am pus numai luminiţe prin casă.
  Niciodată nu-mi aduceţi stress. Mi-l fac singur. Vă rog să vă simţiţi liberi în a lăsa impresiile şi experienţele voastre. Eu le citesc, chiar dacă trebuie să dau zăpada de pe alee, stradă, oraş…

 3. Imi cer scuze pt absente….mai mult sau mai puțin motivate.
  Va văd si aud…..
  O saptamâni buna va urez!

 4. Am vazut la TV… pe digi 24 inmagini din Romania inzapezita… am auzit si ca s-au inchis scolile. Sper ca la voi in casa e cald si bine.
  La noi e f putin zapada… inca nu se poate merge la sky dar s-a facut frigut….-13

  Deszapezire rapida va urez.

 5. M-am grabit cu vestile … a nins ieri dupamasa… mult. Mi-a trebuit jumatate de ora sa imi curat masina in parcare…. Culmea e ca in partea de sus a orasului nu a nins… cred ca a fost si efectul lacului care e la 1.5 km de locul unde lucrez…
  O marti buna sper ca ati avut. Eu abia am inceput