search
top


Girafe de apă dulce

O girafă este antrenată timp de 2 ani pentru a se obişnui cu apa şi încă 3-4 ani de antrenamente pentru a executa sărituri de la trambulină şi a le învinge teama de clor. Aceste antrenamente se execută în Australia şi pot fi văzute numai la faţa locului, deoarece a le organiza turnee mondiale costă enorm atât transportul lor cât şi piscina cu adâncimi de sute de metri.
Antrenamentele se fac numai pe bază de răsplată sub formă de dulciuri şi legume ecologice. Nu sunt folosite metode brutale cum ar fi biciuşca sau tăierile din salariu.

6 Responsesto “Girafe de apă dulce”

 1. CristinaC says:

  Ce mila mi s-a facut de ele… crezi ca le place ce fac?

 2. CristinaC- le placeeee, nu vezi ce artistic se sucesc în aer? Altfel ar lua o burtă de apă de-ar merge împleticit.

 3. Odille says:

  ODLM,

  Sunt de accord cu Cristina. Mi se pare ca sunt chinuite.

  Eu nu as face ce fac ele oricite dulciuri as primi. 🙂

  Girafele sunt asa de gratioase si elegante, pt ce sa le fortzezi sa faca ceva total nenatural pt ele?

 4. Odille- nici amandine? Nici Joffre?
  Şi balerinele sunt aşa de graţioase, longiline şi elegante şi totuşi sunt împinse de geniul rău, Rotbart, să facă ceva ce nu le place: să danseze pentru Siegfried tocmai când acesta era să le ţintească cu arbaleta. Şi uite aşa, Odette, a dat naştere la câteva lebăduţe mici.

 5. Odille says:

  ODLM,

  “Odille- nici amandine? Nici Joffre?
  Şi balerinele sunt aşa de graţioase, longiline şi elegante şi totuşi sunt împinse de geniul rău, Rotbart, să facă ceva ce nu le place: să danseze pentru Siegfried tocmai când acesta era să le ţintească cu arbaleta. Şi uite aşa, Odette, a dat naştere la câteva lebăduţe mici”

  Oh, nu! Nici chiar un Tort Joffre! 🙂

  Nu, nu a fost nicio lebadutza. Odette si Printul Siegfried se sinucid inecindu-se in lac, pt ca “spiritele lor sa se uneasca intr-o alta lume”.

  Sunt sigura ca Agatha Cristie era consternata de simplicitatea intrigii operelor clasice. Te asezai in scaunele din plush, si cu emotie asteptai sa se ridice cortina, desi stiai ca soprana va muri, cu siguranta.

  Nu cred ca a scapat vreo soprana. Mezzosopranele erau mai norocoase. 🙂

 6. Odille- Legenda este diferită de libretul baletului. Siegfried se luptă cu Rothbart, aproape că este învins, dar dragostea Odettei plăsmuieşte nişte farmece benefice şi Rothbart piere în flăcările Iadului. Lebăda Odette revine la statutul de prinţesă şi abia atunci apar lebăduţele în locul de joacă de la castel.
  Nu mă iau eu după librete triste. Am avut tristeţile mele, ce-mi trebuie aruncări în lac?

Leave a Reply

CommentLuv badge

top
%d bloggers like this: