search
top


Roman de debut, “IUREȘ” – drept autor, Lucian Spirescu


Dacă într-o duminică de 28 mai, ora 18:20 treceți în plimbare pe la vreun kioskete din incinta Pavilionului Expozițional, doar ca să cumpărați pufuleți și să-i savurați, de acum, singuri în parc, mi-ar face plăcere să vă abateți și pe la Bookfest 2017 unde eu, ca persoană chimică, voi prezenta romanul -sper de debut- “IUREȘ”, un iureș care persistă în inima mea.
Aș fi dat orice s-o văd și pe Simona Catrina printre cei prezenți. Ea a fost prima care mi-a sădit sindromul publicării unui roman. Dumnezeu s-o aibă în grija Sa.
Apoi, Iustina Cojocaru, care m-a vegheat permanent să aleg această cărare, alta decât platitudinea plafonării.
Le mulțumesc, cu recunoștința unui om îndrumat spre bine.
Ca să mă recunoașteți, voi purta pe cineva în inimă. Mereu.
Cine nu-i gata, nu-l iau cu lopata.

PS. M-a înduioșat enorm un copil de la țară care, la întrebarea “ce ți-ai dori tu cel mai mult în acest moment?” a răspuns: “Aș vrea să mă mut la București. Acolo copiii nu muncesc…”

8 Responsesto “Roman de debut, “IUREȘ” – drept autor, Lucian Spirescu”

 1. Mult succes, Luci!
  Neputând ajunge la Bookfest, cum şi de unde pot procura cartea?
  Îți țin pumnii. 🙂

 2. Marina says:

  Felicitari si mult succes ! Sper sa fiu acolo !

 3. CristinaC says:

  Omule…ce ma bucur pentru tine si pentru cititorii tai prezenți si viitori!
  Simona, care ne lipsește tuturor, te va veghea din ceruri.
  Ii mulțumesc din nou ca te citesc datorită ei.

  Îți urez din toată inima succes.
  La Bookfest nu voi putea veni, deși as vrea foarte mult, dar cartea o vreau neaparat. In ce librarii va fi distribuită? O rog pe prietena mea sa o cumpere si sa mi-o trimită.

 4. Elena Merlan says:

  Duminică 28 mai, nu voi putea ajunge si fizic ptr a fi martor la exultarea ta ca urmare a succesului deplin cu care va trece romanul “IUREȘ” insa, de departe, iti voi fi totusi aproape asteptind cu nerabdare confirmarea predictiei mele.
  M-as bucura mult sa imi poti expedia cu ramburs in Belgia un exemplar al romanului “IUREȘ”.,te rog .Tot ce va doriti sa devina realitate!
  Elena

 5. Elena, Mihaela, CristinaC- deocamdată nu am noutăți asupra modului cum va fi distribuită cartea, fizic. Digital, va fi distribuită online. Voi reveni cu link-ul după ce-l voi afla. Voi reveni și cu amănunte privind cartea din librărie.
  Vă mulțumesc.

 6. Viorela says:

  ODLM, abia acum am reusit sa intru pe computer. Vestea mi-a adus mare bucurie.

  Cred ca sufletul tau este incintat ca i-ai dat posibilitatea de a asterne pe hirtie gindurile si trairile de pina acum.
  Un roman este ca o partitura muzicala, fiecare fraza muzicala, ca si fiecare fraza scrisa, transmit un sentiment, o traire. Sentimentele isi exprima vesnicia.

  Iti urez sa fie asa cum iti doresti.
  Gindurile cele mai bune sa fie cu tine.

 7. Viorela- mulțumesc pentru urările de bine. Este primul. Recitesc pasaje și le-aș schimba, la unele, topica cuvintelor și a gândurilor. Am s-o fac la următorul…

 8. Mult succes in continuare ! Din pacate nu pot ajunge la Bookfest dar , o sa dau comanda dupa . Suna cel putin interesant . 🙂

Leave a Reply

CommentLuv badge

top
%d bloggers like this: