search
top


Sia- Santa’s Coming for us

Moda blondei anilor ’60. Dantura cât toată gura și perfect instaurată, rochița fără mâneci, cordelusă pe talie, 4 nasturi care-i pun punct bustului, lungimea nu are scurtimea de astăzi, gleznele care au suferit o ușoară entorsă înainte de filmare, cesulețul de la bunica paternă, dexteritate în mânuirea lingurei, o dulceață de femeie care duce greul casei, în timp ce mormolocul nu reușește să aprindă arhaicul lanț cu beculețe care “dacă nu arde unul, nu arde toți”. Ea și câinele se înțeleg din priviri, musafirii o consideră garderobieră și se miră că nu primesc jetoane. Grațioasă și dezinvoltă, bondocuță și cu pantofi spre mămăică, i se iartă că a uitat fierul în priză și i s-au aprins călcâiele celei mici.
Una din fetele casei este Maddie Ziegler, dansatoare nelipsită din videoclipurile cu Sia. Copila este slabă și maleabilă și-mi place cum dansează nebunește.
Vine Moșul prin șemineul murdar de funingine de la un coș care nu are avizul ISCIR și care înnegrește omul. Fără a se spăla pe mâini, înnegrește bucatele atinse și-și mai îndeasă și în fes de parcă ar fi singura casă vizitată și trebuie să-i ajungă până la anul celălalt. Nu știu, intru puțin în pielea unui jurnalist de bârfe și constat că Santa a mai fost pe aici înafara orelor de program, din moment ce unul din copii a ieșit de altă culoare decât majoritatea. A stat cu gura închisă, altfel i se afumau și dinții despre care dentistul mi-a spus că negrii îi au la fel de albi ca noi, albii. Altele sunt diferențele notabile…
Câinele se pride în dans, eu mă prind în a vă ura o nuielușă de mătase de Moș Nicolae.

PS. Acum aflu că Johnny Hallyday a plecat azi dintre noi. Căsătorit cu frumoasa și strungăreața bulgăroaică Sylvie Vartan timp de 15 ani, apoi încă trei soții pentru că așa-i în lumea artistică.
Dumnezeu să-l odihnească!

Leave a Reply

CommentLuv badge

top
%d bloggers like this: