search
top


La Strasbourg, urșii se urcă pe case, se leagă de cercevele cu hamuri de siguranță, privesc zâmbind la mine, sau la tine, aruncă cu confetti și păzesc darurile Moș Crăciunilor. Cândva, dormeam și eu cu unul ca acesta, dar i l-am dăruit verișoarei mele de îndată ce mi-am dat seama că sunt băiat. Ea nu mai este aici. De tânără. Gândesc că împachetează cadouri. Îi plăceau atât de mult copiii, surprizele, fericirea celor dragi. Mi-aș fi dorit să simtă și ea că putem călători, că putem admira urșii aflați pe casa cu desene, spre toată bucuria copiilor lumii.

Sărbători fericite! Ce nu pot fi cuprinse în cuvinte omenești. Doar simțite pentru cei de lângă, dar și pentru cei buni ce împachetează daruri. Acolo…

2 Responsesto “”

  1. Elena Merlan says:

    DRAGA LUCI,
    Ma bucur sa citesc randurile tale pline de daruire, sensibilitate si ganduri pline de dragoste celor purtati in sufletul tau.Gandesc ca si parintii tai, plecati departe in cea lume, continua sa se bucure si pe acolo cum s-au bucurat in aceasta lume de fiul lor bun,harnic si talentat. SARBATORI FERICITE alaturi de cei dragi si sa primesti darurile asteptate!

  2. Elena- da, m-a afectat cumplit dispariția celor dragi mie. Un mag îmi spune că este în firea lucrurilor lumești, dar tortura absenței lor mă aruncă deseori în noaptea gândurilor.
    Sărbători cu cămara bucuriilor plină până la refuz. Mulțumiri pentru urări și vizite pe aici.

Leave a Reply

CommentLuv badge

top
%d bloggers like this: