search
top


Ed Sheeran duet with Beyonce- Perfect

Melodia este o banală baladă baclava. Este pentru corul de 21 de copii “Micii Bramburici”, care înglobează în complexitatea lui, două note și-un bemol hurducat, nici prea multe ca să nu-i amețească pe bieții mici artiști și să înceapă să cânte pe 21 de voci diferite.
Atât lirica cât și linia melodică sunt iefteioare și cu toate acestea, persistă în toate topurile lumii chiar pe podium. A fermecat mari artiști ca Taylor Swift, Andrea Bocelli, James Blunt și iat-o și pe Beyonce care s-a lăsat păcălită de la-la-ul somnolent până la căscat.
Adevărul este că am postat acest clip pentru superba rochie de gală a lui Beyonce. Parcă am văzut una asemănătoare pe plajă la 2 Mai. Sunt și la noi materiale fine…
Vă rog să nu-mi fredonați melodia dacă vă veți afla în preajma mea. Am s-o rog și pe Beyonce să-mi cânte altceva decât acest vals al lui Fuego.

PS. Deși este etichetat ca “Live”, clipul este un playback penibil de evident. Este și normal, având în vedere complexitatea liniei melodice care poate încurca chiar și o ureche părfectă.

2 Responsesto “Ed Sheeran duet with Beyonce- Perfect”

  1. Viorela says:

    LA MULTI ANI FERICITI!

    Pentru prieteni dragi vechi si noi:

    BBC Symphony, Chorus & Singers – Auld Lang Syne

    https://www.youtube.com/watch?v=rId95N2teUc

  2. Viorela- Cum să fac să aflu dacă te-ai bucurat de Sărbători? Dacă nu pot afla, măcar pot să-ți urez un an de dat exemplu, de bună pace și fericire?

Leave a Reply

CommentLuv badge

top
%d bloggers like this: