search
top


Pakito & Elisa- Kizomba

Pakito și Elisa se cunosc de la grădiniță. Sunt astfel de cupluri care află într-o bună seară că experiența în șorțuleț și fundă roșie a fost needificatoare. Irascibilitatea ei, sau indolența lui, pot evolua microbian și dau într-o gripă productivă încă de pe băncile liceului. Poate un domeniu comun de interes, o pasiune pentru timbre, filatelice sau vocale, să prelungească starea agonizantă, dar asta nu-i de ajuns. Ca la loterie: degeaba ai două numere când îți trebuie cinci.
Pakito și Elisa sunt o excepție. Amândoi au evoluat în dulcețuri umane și-și transmit electromagnetice unde foarte puțin dăunătoare. Kizomba, din preludiu este un dans cu tente senzuale, dar trebuie să fii echipat corespunzător cu costum de talie, șolduri și bust înălțat pe vârfuri ca să poți isca pasiuni. 10 exemple de degete impecabil turnate, cu ojă burgundy conform monitorului meu, le puteți admira pe spatele lui. Lacul din spatele ei ar trebui să se inspire din culoarea ochilor și totuși, sunt derutat asupra nuanței. Aici apare cu niște ochi săgeată albastră, iar în clipul următor sunt mai verzi decât semaforul. https://www.youtube.com/watch?v=XqLCICm6YD0 Nu există decât o explicație: directorul de imagine a scăpat camera de filmat în apă când a insistat asupra culorii. Și eu am leșinat de câteva ori când m-am uitat pe vizorul de la bordeiul meu, bordeiaș de nebunii, cum te-ai dus tu pe pustii?!!.
Oricum ar fi, îl felicit pe Pakito pentru ochii ei. Ploaia nu-i stânjenește și oricum ai arăta plouat, trebuie să te ții bățos când formezi cuplul cel mai invidiat dintre prieteni, rude, colegi, vecini, comunitatea orășenească și de partid.
Pașii lor sunt foarte calculați și sper s-o săvârșească la fel și pe viață.

Leave a Reply

CommentLuv badge

top
%d bloggers like this: