search
top


Anita Kelsey- Sway

Simt o briză a dezamăgirii din partea fetelor care urmăresc acest blog. Blogul este înțesat cu figuri feminine, drept este că sunt superbe, drept este că nu le poți extrage suplețea, impunerea voinței lor asupra obiectelor și ființelor, dulceața lor și atunci când sunt îmbrăcate și când nu.

Iată totuși că găsesc un reperezentant al “unuia mai puțin urât decât dracu'”. Pot spune că mi-ar fi plăcut să fiu țanțoș ca el, cu un păr inele de perdea, ochi de culoarea distrugătoare a cedării din prima, fruntea doar două riduri care subliniază vârsta de “aparent tocmai bun”, barba azi rasă care să ascundă originea noastră din primate, să fie un curtenitor care deschide portiera mașinii roșii și să țină trena unei femei, să accepte să-i fie deznodat papionul, ba chiar să zâmbească complice.
El trebuie să fie actor ca aspect, nu în a etala miciuni imposibile și nedetectabile. Un gest cu săndăluța pe sub masă să nu-l ducă cu imaginația pe coclauri, ci să-l ia ca atare, ca o solicitare de atenție, de “fii cu sufletul aici, dragule!”.
Să aibă puterea să ridice o femeie de până-n 60 kg. Tot ce-i peste, se lasă jos. Trebuie să aibă lobul departat de obraz, semn că a fost tras de urechi în școală, în societate, în pat; să i se spele și calce cămașa mereu albă, altfel, dacă-l lași pe el, își va cumpăra mereu alta mai albă, mai călcată, mai tânără; să aibă butoni care nu se mai poartă la mâneci și nici la comanda casei; să privească cu duioșie și înțelegere o siluetă de Burda; odată stabilizat, să stea naibii în alcov, nu pe mai multe petale sau pe acoperișul mai multor case; să întrețină lambriurile, mâna curentă și surâsul gingașei pe viață.

Haide, că și ea e dulce cum nu s-a mai fost…

“Sway” a fost lansat de Rosemary Clooney, mătușa lui George Clooney, un alt actor căzut în grația voastră, celor care mă citiți:

https://www.youtube.com/watch?v=tWy2bAc5-PE&list=PLffDDajPug4d7GRoW2-tULzoaRewtGxs1

Mai puteți accesa acest link ca să vedeți isteria care a cuprins audiența:

https://www.youtube.com/watch?v=jx0llzSntd8

2 Responsesto “Anita Kelsey- Sway”

  1. CristinaC says:

    Splendid!
    Frumoși amandoi….

  2. CristinaC- Dar mai frumoși sunt amândoi :))

Leave a Reply

CommentLuv badge

top
%d bloggers like this: