search
top


Quebradita

Ea are un corp corect asezonat care-i îndeplinește toate funcțiile grațiilor specifice genului longilin. El are o figură nesuferită, de încrezut, dar știe a mânui bine femeia. Combinația între dansul acrobatic și cel sexy le reușește atât pe ringul de dans cât și acasă. La început, dansau în demisolul blocului, printre murături, sănii și haine de iarnă second hand, ca mai apoi să-și cumpere o vilă cu studio, pian cu coadă, amplificator cu boxe și-un NutriBullet.
Mișcările lui sunt specifice unei prize bine punctată, dar o dă și-n dans latino, cu fală, uneori chiar cu zvâc mexican.
Ciucurașii ei fac toți pesoșii. Nu este o frumusețe, dar se distinge o muncă pe brânci ca să compenseze ceea ce n-a primit de copilă. Despre el, ai zice c-o aruncă cât colo, dar nu este cazul să te descotorosești de așa un talent. Pe deasupra, ai acasă și o omletă cu ceapă și-un ceai fierbinte, toate bine prăjite și cu dragoste primite. Nu le-aș recomanda să mănânce numai la restaurant. Câți ani mai au de dansat? Trebuie să pună niște pesos la CEC ca să mai completeze ceea ce vor încasa din școala de dans, din care fură statul jumate.
Admit că aruncările sunt periculoase, totuși, de ce le spune “salt mortal”? Nimeni nu moare, căzăturile nu sunt pe asfalt, ci pe un parchet moale, care nu doare. Dânsa are echipament de protecție: cizme cu memory foam peste genunchi și o scoică pe dedesubt.
Pe vremea când dansam așa, am avut o parteneră care m-a aruncat pentru că și eu am aruncat o privire la o altă masă. Deformație masculină.
Alte vremuri…

Leave a Reply

CommentLuv badge

top
%d bloggers like this: