search
top


Easy Virtue

Colin Firth, în acest film, nu se mai bâlbâie pentru un Oscar. Pentru acest rol, Colin și-a lăsat capul să crească considerabil. Este un gentleman corpolent care se răsucește cu grația unui veteran de război cu soața. Are o ținută fermă asupra taliei Jessicăi Biel, deși îmi dă impresia că abia la a patra reluare a scenei n-a mai scăpat-o pe ring.
Colin este un tip bine totuși, charismatic, loial tuturor femeilor pe care le schimbă.

El: The pleasure is all mine.
Ea: Of course dear, you’re a man, after all…

Jessica Biel nu este răpitoare, dar i se distinge inteligența în fiecare unduire. Are ceva obraznic, cu osebire privită dinspre sudul paginii. Și pentru că tot îi admiram inteligența, atunci când s-a căsătorit cu Justin Timberlake, a stipulat în contractul pre-nupțial că va primi 500.000 Dolari de fiecare dată când va avea dovezi că o înșală. La asta se adaugă și cheltuielile cu cealaltă, deci Justin va trebui să cânte mult pe la alte mese pentru echilibrarea deficitului său bugetar și să-și mărească substanțial contribuția la Pilonul II. Jessica, cea cu tenul întins (dacă n-ar fi ochii), se distinge prin grație și abia acum îi mulțumește mamei pentru că a împins-o la balet. Este evident că și-a format fibra care se hrănește numai cu lipide, lăsând niște brațe svelte să deseneze cercuri, în ciuda lui Rubens și a pretențiilor sale senzuale.

Melodia asociată acestui clip, “El Choclo” (care nădăjduiesc că nu înseamnă “El, cioclul”) este compusă de Angel Villoldo în 1903, preluată în 1955 de Louis Armstrong și mai apoi de Julio Iglesias care o cântă în rusește. La el în baie…

Am uitat să menționez că Jessica are voie să spargă o statuie la fiecare cu draci plecare de acasă. Eu sparg doar canoane când mă îndrăgostesc și n-am nici pe dracu. Decât că sufăr Titanic.

Leave a Reply

CommentLuv badge

top
%d bloggers like this: