search
top


Bogdan Ioan- Earth’s Song

Dacă nu l-ați văzut…

Are ureche muzicală și timbru Michael, dar nu se poate implementa în melodie din două motive:
Motivul unu: concurenților li se taie maioneza după un minut și ceva și nu sunt lăsați tot cântul
Motivul doi : juriul vorbește și se scălâmbăie pe parcursul melodiei ca și cum eu m-aș duce la un concert simfonic și aș striga în timpul piano ma non troppo: “bravo, măi muzicanților! Tu, ăla cu trombonu’, te vreau în grupa mea, mă'”.

Andrei, tot timpul i se face pielea de găină, ceea ce nu este prea departe de originalul regnului. Vocea ei este dăruită de natură, dar penibilitatea și-a făurit-o singură în fața oglinzii.

Irina Rimes a fost introdusă în sistem pentru că îi compune Andrei anumite piese, iar Măruță a pus umărul pentru ca ea să coexiste pe lângă cei trei jurați. Irina are ceva talente la compoziție, dar vocea este micuțî, subțârâcă, nu se audi pân’ la Chișinău. Se mulează mai degrabă pe piese deprimante, de părăsire cu tot cu calabalâcul emoțional într-o crevasă unde nici soarele nu-și află locul.
Acest “Bravo măi băiete, mă!” nu se poate rosti decât după ce-și lasă baltă cizmele roz cu tocuri de picior de masă de birt sătesc.

Tudor Chirilă s-a tuns băiețește deși, bătând în podium cu ambele mâini, seamănă cu un cimpanzeu care venerează banana recent căzută din copac dimpreună cu el.

Cerșetoria asta regizată de “venit în grupa mea” este atât de falsă încât Bogdan se duce cu tot cu voce la cel mai normal dintre toți: Smiley, cel care nu are cuvinte să gândească.

Michael, cu vestitele sale șosete albe trei sferturi (oare așa se numesc corect când ajung până sub genunchi și nu la 75% din lungimea unui dress 25 DEN?)

Un adevărat performer pe acest montaj de excepție, deși nici el nu avea prea multe sub cipilică. Așa sunt artiștii, cipilica mea fiind inclusă:

https://www.youtube.com/watch?v=mq1HFfK6xJs

Leave a Reply

CommentLuv badge
top
%d bloggers like this: