search
top


Kara Sevda

>

Acest clip are restricție la copiere. Pentru a-l vedea cu ochii larg deschiși, faceți click pe săgeată și apoi pe textul “Watch on YouTube”. Îl veți urmări direct de la sursă.

Sunt mai mulți actori în acest serial “Kara Sevda”= “Iubire infinită” sau “Iubire neterminată” sau “Iubire întruna”.
Muzica nu aparține acestui serial și nici mie. Un rus care iubea în draci (patamu șto ia vliubliom) a suprapus-o peste secvența dansului turcesc. Dar nu despre asta vreau să vorbim. Actorii principali sunt atât de frumoși încât îți dau senzația că, gata, la ei se termină frumusețea, nu mai are nimeni ce să adauge.

El, Burak Ozcivit, este, de mic, manechin foarte bărbătesc. A ocupat locul secund la “Best Model of the World”, deși, am o vecină în bloc care l-ar fi urcat mai sus. La ea, în iatac. Datorită aspectului său fizic mult mai plăcut, a fost invitat să joace și în seriale, faima lui sărind granițele ca pe popice. S-a maturizat, și atunci, și-a luat și o soție topită.
Îi stă mult mai bine cu barbă de trei zile mari și late, decât barba popească ( să mă ierte Popeasca de la 5 care adaugă ani de câte ori o văd în lift). Dansul lui sugerează că dușameaua este foarte curată după ce o șterge cu palma și la sfârșit o sărută mângâind-o pe obraz. Doar dacă regizorul nu le-a dat pauză de masă și el s-a dus să se spele pe mâini și să-și spună în sinea lui din toaleta bărbaților: “las’ c-o pup după masă!”.

Ea, sub denumirea de Neslihan Atagul, a fost și ea fotomodel cu talent actoricesc și se menține în această postură, demnă, bine formată, feminină, cu dantura parcă așezată de un bijutier care a asamblat la viața lui mii de șiraguri veritabile, un zâmbet care albește încăperea. Și mai are…
Din tată șofer caucazian și mamă casnică din Belarus, s-a născut o păpușă devenită minune de mic ecran.
Mai sunt actori deosebiți, de exemplu tatăl ei pe ecran, care este puțin rudă cu Putin, dar cu suflet uman.

La modă este frumosul…

Leave a Reply

CommentLuv badge

top
%d bloggers like this: