search
top


Daniel Santacruz-Lento

Iată câteva motive pentru care postez acest clip:
-în primul rând, nu are politică care să ne înverșuneze pe toți. Este despre muzică, despre intimitatea unui bar în clar-obscur, despre câteva persoane pe care le ignori și te concentrezi îndeobște asupra uneia.
– Daniel Santacruz este scund și frumușel, voce rotundă, pronunță corect spaniola, deși cu un ușor accent Dominican, mai ales pe “r” și pe “ț”. Se trece ușor peste asta pentru că participarea extraordinară a domnișoarei Sara Lopez îi smulge toate vocalele exclamative și de regret. Într-un interviu televizat, Ministrul Justiției a declarat că alunițele ei nu sunt un defect insurmontabil. Dânsul are trei mari în 3D, așezate unele sub altele ca punctele de Settings de pe mobil. De acolo provin Ordonanțele.
– clipul a adunat aproape 100 milioane de vizionări, din care 10 milioane femei și 40 milioane bărbați plus reluările lor. Stilul este kizomba, un dans la care nu i-ai da voie iubitei să participe decât cu tine. Linia melodică este senzuală cu note de inimă bergamotă și piper Sichuan.

Nu mă judecați greșit pentru motivele care m-au determinat să vi-l aduc și vouă la cunoștință.
La final, vreau să vă mărturisesc rațiunea adevărată a acestei postări: bărbatul de culoare pe care abia acum l-am observat.

Leave a Reply

CommentLuv badge

top
%d bloggers like this: