search
top


Alice Năstase

Alice Năstase

Alice Năstase are un articol răscolitor pe blogul ei. Dacă nu l-aţi citit, mai bine aţi face-o! Titlul este “Dacă aş fi trăit în America” şi acesta este link-ul:

http://alice.revistatango.ro/

Pentru că nu a reuşit să ataşeze imaginea de mai sus, încerc eu, cu umilele-mi puteri şi totodată cu dorinţa de a ajuta un om deosebit de profund şi nostalgic în simţiri.Nici Simona Catrina nu-i cu nimic mai prejos şi mă bucur că mai avem şi români printre noi…

4 Responsesto “Alice Năstase”

 1. Oachi says:

  Alice si Simona sunt 2 OAMENI minunati! Pur si simplu! Au fost daruite cu har si talent ( si nu numai ), cum putini cred ca exista in tara asta. Nu le cunosc decat din scrieri, de foarte,foarte mult timp , dar am o admiratie fara cuvinte aproape …
  Foarte frumos ca le sustineti !

 2. VirtualKid says:

  Postarea aceea am citit-o cu enorm de multa placere, repet, enorma placere.

  Totusi, fotografia nu poate sa arate niciodata si povestea din spatele ei. Eu pot sa cred ca plecat dintr-o tara in care chipurile triste sunt majoritare, totul sa para mai stralucitor, atunci cand mergi pe strazile incadrate de zgarie-nori, ca intr-o biserica.

  Pe de alta parte, eu nu pot sa nu ma gandesc si la nevinovatii care au platit, in toata lumea, pentru bunastarea din aceasta poveste cu printi si printese.

  Ma tem ca multe dintre aceste personaje, dupa bunul obicei american, sa fie BUTAFORIE. La asta se pricep cel mai bine!
  .-= VirtualKid´s last blog ..Vin caluseii =-.

 3. @VirtualKid-Şi Europa s-a construit tot cu bogăţii furate de pe multe meleaguri, dar ce-i mai trist şi cu bogăţii de la megieşii ei apropiaţi, printre care şi sărmanii de noi.

 4. VirtualKid says:

  da!
  si Europa face acelasi lucru, chiar si in acest moment in care vorbim, inclusiv cu noi!

  stralucirea manjita cu sange parca nu mai este la fel.

  dar savoarea lecturii este aproape pipaibila!
  .-= VirtualKid´s last blog ..Vin caluseii =-.

Leave a Reply

CommentLuv badge

top
%d bloggers like this: